Muğla’nın Marmaris ilçesinde yüzlerce işletmenin denetlendiği uygulamada 14 eğlence mekanı kapatıldı. Yetkililer denetimlerin süreceğini bildirdi.

14 mekan kapatıldı

Marmaris Kaymakamlığı’nın talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İçmeler, Uzunyalı ve Armutalan bölgelerinde denetimler gerçekleştirdi. Yüzlerce işletmenin kontrol edildiği uygulamada, kurallara aykırı hareket eden 14 mekan için kapatma kararı alındı.

Çam ve zeytin ağaçları ile çevrili İzmir’e komşu bir köy: Adını gürül gürül akan derelerinden alıyor
Çam ve zeytin ağaçları ile çevrili İzmir’e komşu bir köy: Adını gürül gürül akan derelerinden alıyor
İçeriği Görüntüle

Yapılan denetimler sonucunda belge eksikliği tespit edilen iki işletme süresiz olarak kapatıldı. Ayrıca hanutçuluk, meşale ve yanıcı madde şovları nedeniyle 12 işletmeye geçici kapatma cezası uygulandı.

Denetimler sürecek

Emniyet ekiplerinin hazırladığı tutanakların ardından Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri, kapatma kararlarını hayata geçirdi ve işletmeleri mühürledi. Marmaris Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin devam edeceğini ve işletmelerin yasalara uygun hareket etmelerinin önemini vurguladı.

Kaynak: İHA