Son günlerde NATO Zirvesi sürecinde Ankara’da yürütülen asfalt, kaldırım, altyapı, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları üzerinden çeşitli eleştirilere yanıt geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, NATO Zirvesi sürecinde belediye çalışmalarına yönelik eleştirilerin dikkate alındığını belirterek sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Mansur Yavaş'ın açıklamaları şu şekilde:

Son günlerde NATO Zirvesi dolayısıyla belediyemizin yürüttüğü çalışmalar hakkında çeşitli eleştiriler ve değerlendirmeler yapılıyor. Belediyemizin bu konudaki ayrıntılı açıklamasını bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Sevgili hemşehrilerim; Bizim belediyecilik anlayışımıza göre yapılan eleştiriler; talep edilen hizmetlerin daha iyisini yapabilmemiz için yol göstericidir. Bu nedenle yapılan her eleştiriyi dikkatle dinliyor, her birini başımın üstünde taşıyorum.

BİZİM GÖREVİMİZ MAZERETSİZ ÇÖZÜM ÜRETMEK

Hiçbir zaman kusursuz olduğumuzu söylemedik. Elbette eksiklerimiz var. Bunların bir kısmı belediyemizin iradesi dışında gelişen şartlardan kaynaklansa da bizim görevimiz mazeretsiz çözüm üretmektir.

Bu anlayışla, başta şahsım olmak üzere tüm üst yönetimimiz ve ilgili birimlerimiz gerekli değerlendirmeleri yaptı. Ekiplerimize hizmetlerin daha dikkatli, daha hızlı ve daha etkin yürütülmesi konusunda gerekli talimatları verdik.

Bu vesileyle şunu da belirtmek isterim; ilgili kamu kurumları ve belediyemiz, yıllardır özlemini çektiğimiz koordinasyon ve birlikte çalışma anlayışıyla bu süreçte çalışmıştır. Katkı sunan tüm kurumlara da teşekkür ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Marmaris açıklarında göçmenleri taşıyan tekne battı: Ölü ve kayıplar var
Marmaris açıklarında göçmenleri taşıyan tekne battı: Ölü ve kayıplar var
İçeriği Görüntüle

Mansur Yavaş, NATO Zirvesi öncesinde sosyal medyada dolaşan görüntülerin ardından alınan eleştirileri verdiği yanıtın devamını Ankara Belediyesi'nin sitesinden aktardı.

Muhabir: ZEYNEP MUTLUSOY