Dünya müzik otoritelerince ‘Mantra Müziğinin Cennetten Gelen Sesi’ olarak adlandırılan Seda Bağcan 30 Ocak Cumartesi Agora D&R mağazası işbirliği ile 17.00’da Agora İzmir Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bağcan; yeni albümü ‘miracle’yi imzalayacak.

 

Seda Bağcan Kimdir?

Seda Bağcan, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra Biomedikal (Tıbbi elektronik) Mühendisliği dalında uzmanlaşmış, Türkiye’de ve Almanya’da Tıbbi Diagnostik alanının önde gelen şirketlerini kurup yönetmiştir. İnsanların kişisel gelişim süreçlerine yardım ederek kendi potansiyellerine ulaşmalarına rehberlik ettiği gibi; onların hastalıklardan kurtulması, önemli zararlı alışkanlıklarını bırakması, zihinlerini sakinleştirmeleri, farkındalıklarını artırmaları konularında yol göstermekte olan Seda Bağcan’ın hayat tutkusu “şifa, müzik ve bilim” den oluşuyor.

Mantra müziğiyle Türk ezgilerini buluşturma fikrinden yola çıkarak, önce ilk albümü “Sunrise” ve ardından ikinci albümü “Remember”ı dinleyicilerine sunarak, daha sonra; 2012 yılında, “Neyim” adlı albümüyle izleyenlerine seslendi. Müzikalite ve felsefesi yönünden “eşsiz” nitelikteki çalışmalarını, özenle oluşturduğu albümlerle müzikseverlere ulaştıran Seda Bağcan’ın 2013 yılında yaptığı 4. albümü, “I am that I am” adını taşıyor. 2015 yılında yine tüm bestelerin kendine ait olduğu “Miracle” isimli albümünü çıkardı. Albümleriyle insanlara şifa olan Seda Bağcan 30 Ocak Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi A Blok aktivite alanında dinleyicileriyle buluşacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, İzmirlilerin buluşma noktası olan ve birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapan Agora Alışveriş Merkezi’nde daha önce Ayşe Kulin, Beki İkala, Azra Kohen, Can Bonomo, Cem Özer, Hadise, Koray Avcı  gibi birçok ünlü ismi konuk etkilerini söyleyerek; müzikseverleri 30 Ocak Cumartesi günü  Agora Alışveriş Merkezi’ne davet etti.

 

 

Editör: Haber Merkezi