Galatasaray’da milli ara öncesinde yaşanan sakatlık gelişmeleri, sarı-kırmızılı camiada yüzleri güldürdü. Süper Lig’in 4. haftasındaki Başakşehir mücadelesinde sakatlanarak tedavi altına alınan Victor Osimhen ve Mario Lemina’nın sağlık durumları netlik kazandı.
TRT Spor’da yer alan habere göre, tedavileri yoğun bir şekilde devam eden her iki futbolcunun da milli ara dönüşünde oynanacak kritik Kasımpaşa müsabakasına kadar tamamen iyileşerek takımdaki yerlerini alması bekleniyor.
Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un iki futbolcuya da ilk 11'de şans vermeyeceği ifade edildi.
Mario Lemina'nın karşılaşmada hiç süre alması beklenmiyor. Victor Osimhen'in ise maçın gidişatına göre 30 dakika oynayabileceği aktarıldı.




