Kızılcık Şerbeti'nde kadrodan ayrılan oyuncular arasında bir yenisi daha eklendi. Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç'un diziye veda edeceği öğrenildi. Böylece, dizide ilk sezondan Kıvılcım ve Ömer dışında kimse kalmadı.
Show TV'nin iddialı yapımı Kızılcık Şerbeti'nde ayrılıklar peş peşe... Diziye yaprak dökümü misali oyuncular veda ediyor.
Feyza Civelek’in canlandırdığı Nilay karakterinin hikayeye vedasının ardından annesini canlandıran Neslihan Yeldan ve Fethi karakterini canlandıran Barlas Kartal da fenomen diziye veda etti.
Yeni sezon hazırlıklarına yaklaşan diziden bir ayrılık daha yaşandı. Dizinin ikonik karakterlerinden biri daha ayrılıyor.

NURSEMA DİZİYE VEDA EDİYOR
Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kızılcık Şerbeti’nde Nursema karakterine dört sezondur başarıyla hayat veren Ceren Karakoç diziden ayrıldı.
Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Nursema Ünal’a hayat veren Ceren Karakoç yeni sezonda dizide olmayacak.
Ağustos ayı sonunda sete çıkacak olan dizinin 18 Eylül Cuma günü 5. sezonun ilk bölümü ile ekrana gelmesi planlanıyor.




