Aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde son olarak Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç'un giydiği gelinlik olay olmuştu.

Karakoç'un giydiği gelinlik izleyici tarafından beğenilmedi. Konuyu ise bir ödül töreninde sunuculuk yapan Kadir Ezildi dile getirdi. Ezildi, Karakoç'a  "Aradım, taradım Nursema'yı buldum. Bütün takipçilerim adına ben sorayım; Allah'ını seversen o son gelinliği nereden buldun?" sorusunu yöneltti. Karakoç'ta ise soruya güldüren bir yanıt geldi. Karakoç, "Umut aldı, parası yok ne yapayım? Babam 'taşlı bir şey alayım' dedi de ben olmaz dedim" ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Settar Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Karakoç ve Sibel Taşçıoğlu paylaşıyor.

Kızılcık Şerbeti konusu nedir?


Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. “Kızılcık Şerbeti” doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Özlem ÇİMEN DURMAZ

Editör/Magazin haberleri/izgazete.net

Editör: Özlem Çimen Durmaz