CHP’de gündemi sarsan mutlak butlan kararının ardından gözler yeniden önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrildi. Kararın, Kılıçdaroğlu’na kurmayları tarafından iletildiği sırada yanında bulunan İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal da o anlara tanıklık etti. Görüşmede İz Gazete Yazarı Eren Öyküm Ihlamur da yer aldı.

E R E N-1

KARAR SONRASI KILIÇDAROĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Kartal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda karar sonrası Kılıçdaroğlu’nun ilk açıklamasını aktardı. Kartal, “Kemal Bey ile görüşmemiz, ekibinin kararı bildirmek için odaya girmesiyle yarım kaldı. Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmir üzerine sohbet ediyorduk. Hem karar öncesinde hem de sonrasında sakindi. Tek yorumu ‘Hayırlı olsun’ oldu. Kemal Bey daha sonra ofisinden ayrıldı” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel 'Mutlak butlan' kararına karşı CHP üyelerini Genel Merkez'e davet etti
Özgür Özel 'Mutlak butlan' kararına karşı CHP üyelerini Genel Merkez'e davet etti
İçeriği Görüntüle

Öte yandan Kartal, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyarette Kılıçdaroğlu’na İz Gazete’nin özel baskı 10. Yıl Almanağı ile “Dünya Döner De Devran Dönmez Mi” adlı kitabını hediye etti.

"Az önce Kemal Kılıçdaroğlu’na gazetemizin 10. Yıl almanağını ve ‘Dünya Döner De Devran Dönmez Mi’ kitabımı hediye ettim."

H I2A14 J W M A A7Mm G

CHP'ye 'mutlak butlan' kararı: Kemal Kılıçdaroğlu göreve dönecek
CHP'ye 'mutlak butlan' kararı: Kemal Kılıçdaroğlu göreve dönecek
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ