TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden, İzmir'in köklü kulübü Karşıyaka'da Burhanettin Basatemür, takımının Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ve ligdeki performansına ilişkin açıklamalar yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursa Yıldırımspor'a elendikleri için üzgün olduklarını kaydeden Basatemür şunları söyledi:

“Türkiye Kupası'nda yolumuza devam edip, gençlerimizin resmi maçlarda süre almasını çok isterdik. Sahamızda iyi mücadele etmememiz rağmen turu geçemedik. Ancak elenmekten çok Ensar'ın sakatlanması bizleri daha çok üzdü. En kısa sürede Ensar'ın sağlığına kavuşup aramıza dönmesini istiyoruz. Türkile Kupası'ndan elendik bundan sonra takım olarak tek düşüncemiz lig maratonu olacak”

"Kolay maçlar olmadığını gördük"

3. Lig 4. Grup'ta geride kalan haftalarda zorlu bir grupta mücadele ettiklerinin belli olduğunu dile getiren Basatemür sözlerine şöyle devam etti:

Milli güreşçimiz Nesrin Baş, dünya ikincisi oldu!
Milli güreşçimiz Nesrin Baş, dünya ikincisi oldu!
İçeriği Görüntüle

"Sezon başında bazı takımlar ön plana çıkıyordu. Bazı takımlar ise zayıf olarak nitelendiriliyordu. Ancak ilk düdük çalar çalmaz sahada bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Sahada mücadele etmeyen maçlar kazanılmıyor. Grupta kolay maçların olmadığını gördük."

"En kaliteli kadrolardan birine sahipler"

Pazar günü Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda kendilerine rakip olacak Balıkesirspor'un grubun en kaliteli kadrolarından birine sahip olduğunu belirten Basatemür şu ifadeleri kullandı:

"Pazar günü taraftarımız önünde çok güçlü bir rakiple maç bizi bekliyor. Balıkesirspor önemli bir camia ve iyi bir takım kurdu ancak henüz galibiyeti yok. Bu kimseyi aldatmasın zor bir karşılaşma olacak. Ciddiyeti ve disiplini elden bırakmadan kendi arzulu ve istekli oyunumuzu sahaya yansıtmak zorundayız. Ayaklarımız her zaman yere sağlam basmalı. Futbolda en büyük tehlike havaya girmektir. Biz henüz 2 maç kazandık. Havaya girecek bir şey yapmadık. Ligin daha en başındayız. Ligin sonunan kadar ciddi bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Pazar günü taraftarımızın da desteğiyle kazanan taraf olmak için elimizden geleni yapmak için sahada olacağız."

Muhabir: NURCAN SAVRAN