CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Eskiizmir Pazar Yeri’ni ziyaret ederek başladı. Sonrasında Günaltay Mahallesi Pazar Yeri ve Bozyaka Mahallesi Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Pazar yerinde pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Kınay, 1 Nisan’dan sonra Karabağlar’daki Pazar yerlerine ilişkin projelerini anlattı.

Bu ülkede doyduysak sadece yalana doyduk

Pazar yeri ziyaretlerinin ardından Kınay, İzmir Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, seçimden sonra sosyal belediyecilik anlayışı ve ortak yönetimle Karabağlar’ın dönüşeceğini belirterek, “Birbirimizi anladığımız bir belediyecilik yapacağız” dedi. Abartılı vaatlerde bulunmadığının altını çizen Başkan Adayı Kınay, “Bu ülkede doyduysak sadece yalana doyduk. Bir noktada eşitlendiysek yalnızca yoksullukta ve açlıkta eşitlendik” dedi.

Kınay’a sevgi seli: Kilometrelerce konvoy oluştu

Seçim çalışma sürecinin sonunda Başkan Adayı Kınay, birlik konvoyu gerçekleştirerek tüm Karabağlar’ı dolaştı. Uzundere’de başlayan konvoyda sırasıyla; Fahrettin Altay, İnönü Caddesi, Üçyol, Halide Edip Adıvar Bulvarı, Bozyaka, Eskiizmir Caddesi, Kibar Pazaryeri, Yunus Emre Mevlana Camii, Sırrı Atalay Caddesi ve Dostluk Bulvarı dolaşıldı. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve ilgiyle takip edilen konvoy renkli anlara sahne oldu.

Editör: Esra Seyirden