Beşiktaş’ta kritik kongre: Adalı yönetimi ibra edildi!
Beşiktaş’ta kritik kongre: Adalı yönetimi ibra edildi!
İçeriği Görüntüle

Portekiz Milli Takımı’nda Cristiano Ronaldo ile teknik direktör Jorge Jesus arasındaki gerilim sürüyor. Uluslar Ligi’ndeki Norveç maçında yedek bırakılan Ronaldo, Kopenhag’daki kampı terk etmişti.

"HİÇBİR FUTBOLCU BENİM FİKRİMİ DEĞİŞTİREMEZ"

BirGün’ün haberine göre, Portekiz Başbakanı’nın da Jesus’u aradığı belirtilirken Ronaldo’nun milli takımdaki geleceği tartışılmaya başladı. Kararını savunan Jesus, basın toplantısında “Hiçbir futbolcu benim fikirlerimi asla değiştiremeyecek. Ne o ne de başka biri” ifadelerini kullandı. Temmuz ayında milli takımın başına geçen Jesus, Ronaldo ile daha önce Al Nassr’da birlikte çalışmıştı. İkilinin Suudi Arabistan’daki döneminde lig şampiyonluğu yaşaması, Portekiz’deki birlikteliğe ilişkin beklentileri artırmıştı.

JESUS’UN KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Jesus’un kariyeri boyunca oyuncularla ilişkilerinde benimsediği tavır ise teknik kararlarında son sözü kendisinin söylemesi üzerine kurulu. Portekizli çalıştırıcı, 2014’te verdiği bir röportajda, “Bir kulübün içinde bana emir veren tek bir kişi vardır: Başkan. Başka hiç kimse. Buna izin vermem” demişti. 72 yaşındaki teknik direktör, Benfica’da üç lig şampiyonluğu kazandı. Flamengo ile 2019’da hem Brezilya Ligi’nde hem de Libertadores Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Jesus, Suudi Arabistan’daki başarılarıyla birlikte üç kıtada lig şampiyonluğu yaşayan teknik direktörler arasına girdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ