İZSU, İzmir'deki bazı mahallelerde su kesintisi yapılacağına dair açıklama yaptı. Kesintilerin ne zaman başlayacağı, hangi mahalleleri kapsadığı ve suyun ne zaman geri verileceği ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

İzmir’de Hıdırellez coşkusu: Dolu dolu program İzmir’de Hıdırellez coşkusu: Dolu dolu program

İşte 2 Mayıs Cuma günü su kesintisi yaşanacak yerler...

Bayraklı'da su kesintisi

Bayraklı'nın Çay, Muhittin Erener, R.Şevket İnce mahallelerinde saat 15:05 ile 12:05 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Ana boru arızası

Bornova'da su kesintisi

Bornova’nın Doğanlar Mahallesi’nde saat 09:34 ile 11:00 arasında yaklaşık 1 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Branşman arızası

**

Bornova’nın Yeşilova Mahallesi’de saat 09:35 ile 11:35 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Ana boru arızası

Çeşme'de su kesintisi

Çeşme’nin Ovacık Mahallesi’nde saat 09:01 ile 14:01 arasında yaklaşık 5 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Ana boru arızası

**

Çeşme’nin İsmet İnönü Mahallesi’nde saat saat 09:01 ile 14:01 arasında yaklaşık 5 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Ana boru arızası

**

Çeşme’nin Üniversite Mahallesi’nde saat 09:30 ile 13:30 arasında yaklaşık 4 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Ana boru arızası

Çiğli'de su kesintisi

Çiğli’nin Güzeltepe ve Şirintepe mahallelerinde saat 10:10 ile 11:10 arasında yaklaşık 1 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Branşman arızası

Karabağlar'da su kesintisi

Karabağlar’ın Esentepe, Fahrettin Altay, Kazım Özalp, Poligon ve Üçkuyular mahallelerinde saat 08:45 ile 10:45 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Ana boru arızası

Kemalpaşa'da su kesintisi

Kemalpaşa’nın Bağyurdu Kazımpaşa ve Bağyurdu 29 Ekim mahellelerinde saat 10:00 ile 13:00 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır.

Kesinti nedeni: Ana boru arızası

Kaynak: HABER MERKEZİ