İZSU, İzmir'de su kesintisi yaşanacak yerleri internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre Görece Alt Pompa İstasyonundaki kolektör hatlarının yenilenmesi ve pompaların yüksek tasarruflu pompalar ile değiştirilmesi nedeniyle Menderes’te 24 saatlik su kesintisi gerçekleştirilecek. 
Su kesintisi, 22 Ocak 2024 Pazartesi saat 08:00 ile 23 Ocak 2024 Salı 08:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kesintiden etkilenecek mahalleler ise, Ata, Hürriyet, Görece Cumhuriyet Mahalleleri olarak duyuruldu. 
 

İZSU internet sitesinde yayımladığı duyuruda şu ifadelere yer verdi: 

"Görece Alt Pompa İstasyonumuzdaki kollektör hatlarının yenilenmesi ve pompalarımızın yüksek tasarruflu pompalar ile değiştirilmesi nedeniyle; 
22 Ocak 2024 Pazartesi saat 08:00 ile 23 Ocak 2024 Salı 08:00 saatleri arasında su kesintisi yapma zorunluluğu oluşmuştur.
Kesintiden Etkilenecek Mahalleler: 
Menderes İlçesi; Ata, Hürriyet, Görece Cumhuriyet Mahalleleri.
Arızaların onarılması sonrasında arızanın büyüklüğüne göre depo seviyelerinin ve su isale hatlarındaki basıncın istenilen seviyeye gelmesinde gecikmeler yaşanabilmekte, kullanım yoğunluğu sebebiyle de suyun hanelere ve iş yerlerine ulaşması arızanın bitiş saatinden farklılık gösterebilmektedir."

Editör: Esra Seyirden