İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından İzmirlilere yeni bir ulaşım hattı müjdesi geldi. 22 Eylül 2025 Pazartesi gününden itibaren 284 No'lu Evka1-Konak hattı İzmir yollarında hizmete başlayacak.
İzmirlilere ulaşım müjdesi: ESHOT’un 284 no’lu hattı seferlerine 22 Eylül’de başlıyor
İzmir’in yoğun ve kritik bölgelerinden olan Konak ile Evka 1’i birbirine bağlayacak 284 numaralı hatla Konak Tünelleri bağlantısı sayesinde yolculara daha hızlı ulaşım imkanı sağlanacak. Pazartesi günü hizmete açılacak yeni hattın güzergahı ise Konak AKM Durakları- Homeros Bulvarı- Onat Cd.- Adnan Kahveci Cd.- Seyfi Demirsoy Cd.- Gazi Osman Paşa Cd.- Yavuz Selim Sultan Cd.- Sosyal Yaşam Kampüsü - Evka1 son durak olarak belirlendi.
22 Eylül’de seferlerine başlayacak
284 No'lu Evka 1 – Konak hattının 22 Eylül Pazartesi gününden itibaren seferlerine başlaması planlanıyor.
ESHOT yeni hat müjdesini duyurdu
ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yeni hatta ilişkin detaylara yer verildi. ESHOT açıklamasında şu ifadeler aktarıldı:“ 22 Eylül 2025 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; 10.09.2025 tarih ve 2025/831 No.lu UKOME Kararı kapsamında; Konak Tünelleri bağlantılı 284 No.lu Evka1-Konak hattımız hizmete açılacaktır. Kentlimizin bilgisine sunarız.”