İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, İZSU tarafından yürütülecek altyapı çalışmaları kapsamında 3 hattında geçici güzergah değişikliği yapılacağını duyurdu. Değişiklik (yarın) 12 Ocak 2026 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak. İzmir'de bu 3 hattı kullanan yolcular dikkat!

3 HAT YARIN ROTA DEĞİŞTİRİYOR

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek yağmur suyu ızgara kapakları yenileme çalışmaları nedeniyle Tire bölgesinde hizmet veren 3 ESHOT hattı gidiş ve dönüş yönlerinde mevcut güzergahları kullanamayacak.

İZDENİZ duyurdu: 11 Ocak 2026 bugün seferler devam edecek mi?
İZDENİZ duyurdu: 11 Ocak 2026 bugün seferler devam edecek mi?
İçeriği Görüntüle

YENİ GÜZERGAHLARI DUYURULDU

Çalışmalar kapsamında 743 No’lu Tire–Selçuk, 774 No’lu Tire Toplu Konutlar–Kahrat ve 798 No’lu Tire–Torbalı Aktarma Merkezi hatları (yarın) 12 Ocak 2026 tarihinde Adnan Menderes Bulvarı üzerinden geçiş yapmayacak. Söz konusu hatlar yarından itibaren İsmail Taşlı Caddesi, Şehit Selahattin Çakır Bulvarı ve Celal Bayar Bulvarı üzerinden hizmet verecek. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı ve hatların eski düzenlerinden hizmet vermeye devam edeceklerine dair bir resmi açıklama ise henüz yapılmadı.


RESMİ DUYURU GELDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen duyuruda şu ifadeler yer aldı: İZSU Genel Müdürlüğünce yürütülen yağmur suyu ızgara kapakları yenileme çalışmaları kapsamında 12.01.2026 tarihinde; "743 No.lu TIRE – SELÇUK, 774 No.lu TİRE TOPLU KONUTLAR - KAHRAT ve 798 No.lu TİRE - TORBALI AKTARMA MERKEZİ' hatlarımızın gidiş ve dönüş yönünde, Adnan Menderes Bulvarını kullanılmayacak olup, İsmail Taşlı Caddesi, Şehit Selahattin Çakır Bulvarı ve Celal Bayar Bulvarı üzerinden hizmet verecektir. Hemşehrilerimizin bilgisine sunarız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ