Tarih verildi... MMO İzmir'den yangın güvenliği uyarısı: Yangın raporu olmayan işletmeler kapatılacak!
Tarih verildi... MMO İzmir'den yangın güvenliği uyarısı: Yangın raporu olmayan işletmeler kapatılacak!
İçeriği Görüntüle

İzmir’de yeni haftayla birlikte hava koşullarında önemli bir değişim bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre hafta başında parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzü hakim olurken salı gününden itibaren İzmir genelinde sağanak yağışların etkili olması öngörülüyor.

METEOROLOJİ YENİ HAFTANIN VERİLERİNİ DUYURDU

Haftanın ilk gününde İzmir genelinde hava parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzüyle geçecek. Ancak bu durum uzun sürmeyecek. 24 Mart Salı günü itibarıyla kent genelinde sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Çarşamba günü de yağışlı hava etkisini sürdürecek. Her 2 günde de hava sıcaklıklarının 16 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor. 26 Mart Perşembe günü ise yağışların yerini parçalı bulutlu havaya bırakması bekleniyor. Bu gün hava sıcaklığının 17 dereceye yükselmesi öngörülüyor. 27 Mart Cuma günüyle birlikte sağanak yağışların yeniden etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise 18 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

İZMİR İLÇELERİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji verilerine göre yeni haftanın ilk gününde İzmir ilçelerinde son durum şöyle: Aliağa 17°C parçalı ve çok bulutlu, Balçova 17°C parçalı ve çok bulutlu, Bayındır 19°C parçalı ve çok bulutlu yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Bayraklı 17°C parçalı ve çok bulutlu, Bergama 16°C parçalı ve çok bulutlu, Beydağ 17°C parçalı ve çok bulutlu yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Bornova 18°C parçalı ve çok bulutlu, Buca 17°C parçalı ve çok bulutlu, Çeşme 16°C parçalı ve çok bulutlu, Çiğli 17°C parçalı ve çok bulutlu, Dikili 17°C parçalı ve çok bulutlu, Foça 16°C parçalı ve çok bulutlu, Gaziemir 17°C parçalı ve çok bulutlu, Güzelbahçe 16°C parçalı ve çok bulutlu, Karabağlar 17°C parçalı ve çok bulutlu, Karaburun 14°C parçalı ve çok bulutlu, Karşıyaka 18°C parçalı ve çok bulutlu, Kemalpaşa 16°C parçalı ve çok bulutlu, Kınık 15°C parçalı ve çok bulutlu, Kiraz 16°C parçalı ve çok bulutlu yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Konak 17°C parçalı ve çok bulutlu, Menderes 18°C parçalı ve çok bulutlu, Menemen 17°C parçalı ve çok bulutlu, Narlıdere 15°C parçalı ve çok bulutlu, Ödemiş 18°C parçalı ve çok bulutlu yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Seferihisar 17°C parçalı ve çok bulutlu, Selçuk 18°C parçalı ve çok bulutlu, Tire 19°C parçalı ve çok bulutlu, Torbalı 18°C parçalı ve çok bulutlu, Urla 15°C parçalı ve çok bulutlu.

Kaynak: HABER MERKEZİ