İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) tarafından gerçekleştirilen 20 Mart 2026 tarihli açıklamaya göre Ramazan Bayramı'nın ilk gününde İzmir'in Bayındır, Güzelbahçe, Karabağlar, Kemalpaşa ve Çiğli ilçelerinin bazı mahallelerine belirli saatlerde su verilemeyecek. İşte İzmir son dakika su kesinti listesi..
BAYINDIR’DA SU KESİNTİSİ
Bayındır’ın CAMİİ, HACI İBRAHİM, HATAY mahallelerinde saat 10:20 ile 13:20 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır.
GÜZELBAHÇE’DE SU KESİNTİSİ
Güzelbahçe’nin YELKİ mahallesinde saat 07:13 ile 10:13 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır.
KARABAĞLAR’DA SU KESİNTİSİ
Karabağlar’ın ALİ FUAT CEBESOY, ESENLİK, REFET BELE, TAHSİN YAZICI mahallelerinde saat 09:51 ile 12:51 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır.
KEMALPAŞA’DA SU KESİNTİSİ
Kemalpaşa’nın ÇAMBEL mahallesinde saat 10:00 ile 13:00 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır.
***
Kemalpaşa’nın AKALAN mahallesinde saat 10:00 ile 13:00 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacaktır.
ÇİĞLİ’DE SU KESİNTİSİ
Çiğli’nin AYDINLIKEVLER mahallesinde saat 10:00 ile 12:00 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır.



