İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek 19 Mayıs İzmir Mitingi'nin hazırlıklarını inceledi. Yarın yapacağı konuşma için ses provasına katılan Başkan Tugay, alanda düzenleme yapan ekip ve çalışanlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemenin ardından Başkan Tugay, tarihe geçecek mitinge Türkiye'nin her yerinden yurttaşları davet ederek, “Çok heyecanlıyız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayacak, yüreği cumhuriyet, demokrasi, insan hakları, adalet için atan milyonlarca yurttaşımızla bu meydanda bir araya geleceğiz. Gençlerimizin bayramı Türkiye'ye umut olacak. Bu bayram ülkemize moral olacak” dedi.
Başkan Tugay Kordon'da yürürken yanında gelen yurttaşlarla da sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Şampiyonluğa oynayan Galatasaray'ın maçını seyretmek için Kordon'da bulunan Galatasaray formalı baba ve kızına başarılar dileyen Başkan Tugay, miting için Denizli'den gelen bir aile ile de konuştu.
İzmir'de 19 Mayıs heyecanı | Tugay: Gençliğin bayramı, tüm ülkemize moral verecek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek 19 Mayıs İzmir Mitingi için Gündoğdu Meydanı’nda süren çalışmaları inceledi. Yarın İzmir tarihinin en önemli günlerinden birine tanıklık edeceklerini söyleyen Başkan Tugay, “Heyecanlıyız. Cumhuriyet, demokrasi, insan hakları, adalet isteyen herkesi meydana bekliyoruz. Gençliğin Bayramı Türkiye'ye umut, tüm ülkemize moral olacak” dedi.
Kaynak: İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ