İzmir Metrosu’nun Fahrettin Altay İstasyonu’nda yürütülen makas değişim çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda geçici olarak durdurulan Fahrettin Altay–Narlıdere Kaymakamlık arasındaki metro seferleri yeniden hizmete alındı.

MAKAS DEĞİŞİM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Evka-3–Narlıdere Kaymakamlık hattında sürdürülen bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında Fahrettin Altay İstasyonu’ndaki makas sistemleri yenilendi. 25 Ocak Pazar günü başlatılan çalışmalar süresince hattın Fahrettin Altay–Narlıdere Kaymakamlık bölümünde metro seferleri geçici olarak durduruldu.


GEÇİCİ ULAŞIM ESHOT İLE SAĞLANDI

Seferlerin durdurulduğu dönemde yolcu taşımacılığı, ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından hizmete alınan 552 numaralı otobüs hattı ile gerçekleştirildi. Geçici düzenleme, çalışmalar tamamlanana kadar sürdürüldü.

Bornova Belediyesi’nden arıcılara eğitim desteği
Bornova Belediyesi’nden arıcılara eğitim desteği
İçeriği Görüntüle


SEFERLER 2 ŞUBAT İTİBARIYLA NORMALE DÖNDÜ

Yarıyıl tatilinin sona erdiği 2 Şubat Pazartesi günü itibarıyla makas değişim çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların ardından Fahrettin Altay–Narlıdere Kaymakamlık hattında metro seferleri yeniden başladı ve hat normal işletme düzenine döndü.

Kaynak: İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ