İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Grand Plaza, İŞKUR'da personel alımı ilanı yayınladı. Buna göre Grand Plaza, garson, kasiyer ve aşçı alımı yapacak.

Garson alımı

Grand Plaza, garson olarak görevlendirmek üzere 1 kişi alacak. Alınacak kişinin en az bir yıl deneyimli olması gerekiyor. İşe başvuracak adayların aynı zamanda en az ilkokul mezunu, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya muaf ve İzmir'de ikamet etmesi isteniyor.

Kasiyer alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan Grand Plaza, kasiyer olarak çalıştırmak üzere de 1 kişi alacak. Alınacak personelin en az ilkokul mezunu olması, erkek adaylar için askerlik sorunun bulunmaması, İzmir'in merkez ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Aşçı alımı

Şirket aşçı olarak görevlendirmek üzere de 3 kişi alacak. İlana başvuracak adayların mesleki yeterlilik belgesine sahip olması, askerlik sorununun bulunmaması ve İzmir merkez ilçelerinde yaşıyor olması tercih nedeni.

İlan başvuru tarihleri

İlana başvuracak adayların 26-28 Şubat 2024 tarihleri arasında başvuru yapması gerekiyor.

Başvurular nereye yapılacak?

İlan için başvurular mail üzerinden yapılacak. İlanlara başvurmak isteyen vatandaşların [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermeleri isteniyor.

Editör: Özlem Çimen Durmaz