Manisa’da büyük kaza: 2 ölü 4 yaralı
Manisa’da büyük kaza: 2 ölü 4 yaralı
İçeriği Görüntüle

İzmir’den Bremen’e gitmek için yola çıkan uçak, Hırvatistan’ın Zagreb kentine zorunlu iniş yaptı. SunExpress’in gerçekleştirdiği XQ984 sefer sayılı uçak, uçakta bulunan bir yolcunun taşkınlık çıkarması sebebiyle acil iniş yapmak zorunda olduğu öğrenildi.

SEDAT PEKER’İN ADAMIYIM DEYİP KÜFÜRLER ETTİ

Hürriyet’in haberine göre; uçak saat 12.15’te İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan havalandıktan kısa bir süre sonra 45 yaşlarındaki erkek yolcu çevresini rahatsız etmeye başladı. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen yolcu, yanındaki yolculara küfürler etti. Taşkın davranışlar sergileyen yolcu, “Ben Sedat Peker’in adamıyım, bana kimse bir şey yapamaz” diye konuştu.

HOSTESLERE KÜFÜRLER ETTİ

Kabin ekiplerinin yolcuyu sakinleştirme çabalarına rağmen taşkın yolcu hosteslere sözlü saldırılarda bulundu. Bir türlü sakinleşmeyen yolcu sonrasında durum kontrolden çıktı. Kaptan pilot yaşananların ardından uçuş güvenliğini gerekçe göstererek Zagreb Havalimanı’na acil iniş kararı aldı.

UÇAKTA PLASTİK KELEPÇELİ MÜDAHALE

Uçağın iniş kararı almasından sonra kabin görevlileri ilgili yolcuya plastik kelepçe kullanarak etkisiz hale getirdi. Uçağın Hırvatistan’a inmesinin ardından yolcu havalimanında bekleyen polis ekiplerine teslim edildi. Polis ekipleri yolcu hakkında işlem yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ