İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin 27 Ocak’ta Kültürpark İzmir Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan kongresi öncesinde başkanlığa adaylığını açıklayan Efe Girişken, projelerini tek tek sıraladı. 

Efe Girişken yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 "Birlikte Güçlüyüz" sloganı ile 1200 üyesi  bulunan derneğimizi ileriye taşımak için  yönetim kurulu üyelerim ve güçlü projeler ile şehrimizin adını taşıyan derneğimizin değerini gelecek nesillere aktarmak için çalışacağız.

Gelenekten geleceğe

32 yıllık derneğimizde Özellikle İzmir’de sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz. Spor ile sosyal farkındalık yaratmak en büyük misyonlarımız arasında yer alıyor. Toplumumuza faydalı iyi bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.  Başkan olarak yönetim kurulu ve arkadaşlarımızla İzmir'imize fayda sağlamak istiyoruz. Başkan Adayı olarak çalışmalarımız ve projelerimiz var.

Pati Kartallar projelerimiz ile Süleyman Seba Başkanımızın "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" sözünü düstur alarak toplumun her kesimine armamız altında destek sağlamak için çalışıyoruz.

Üye dernek ilişkilerimizi dijital mecralarda aidiyet duygusu ile perçinlemek, şehrimize yakışır bir "100. Yıl Balo" programı gerçekleştirmek, şehrimizde geçmişten günümüze sahip olduğumuz değerin büyüklüğünü aktarmak adına sürpriz bir prodüksiyonu şehrimiz ile buluşturacağız

Tüm branşlarda destek olacağız

İzmir'de bir spor okulu oluşumu gerçekleştirerek gençlerimizin her branşta çizmeyi hedefledikleri yol haritasında onlara destek olmak en büyük hedefimiz.

Atamızın "Ey yükselen yeni nesil istikbal sizindir" sözünden yola çıkarak gençlere geleceğe dair umutlarını gerçekleştirmeleri için tüm branşlarda destek olacağız.

1200 üyesi bulunan derneğimizin daha güzel günlere ulaşması adına herkesi seçim günü oy kullanmaya davet ediyorum."

Listesi belli oldu

Başkan adayı Girişken'in listesi ise şu şekilde:

Editör: Duygu Kaya