İZ GAZETE-  İz Dergi’nin 14 Mayıs’taki tarihi seçime yönelik hazırladığı seçim özel sayısının üçüncüsü çıktı. Seçimlere kadar haftada bir yayınlanacak ve toplamda 4 sayı çıkacak olan 16 sayfalık #İlkTurdaBitirelim isimli bu seçim özel sayısının kapağında; bisiklete binmiş Kemal Kılıçdaroğlu ve Tunç Soyer karikatürü yer aldı. Kapakta Soyer’in ‘Bir şey değişecek, her şey değişecek’ cümlesine de yer verildi.

Ekran Resmi 2023-05-04 14.44.24

Genel itibariyle gençlere yönelik çıkan bu özel dergi için gazeteci Mustafa Kara, ‘Soğanın gazabından kork’ başlıklı bir yazı kaleme aldı.

DERGİNİN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Dergide CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürekli dile getirdiği 418 milyar dolarla neler yapılabilirdi içeriği de ayrıca dikkat çekti.

Dergi, okuyucularına ‘Cumhurbaşkanı ile ilişki testi’yle çarpıcı sorular yöneltirken, ‘Politik filmler’ derlemesini Birkan Yüksel hazırladı.

Tasarımcı Mahir Akkoyun'un bir deneme sınavı gibi oluşturduğu sayfasının üstünde ise 'Bu soruları iyice düşünüp cevap vermeden oy kullanmayınız' notu yer aldı. 

Kapağımız yine miting meydanında 

İz Dergi'nin 14 Mayıs’taki tarihi seçime yönelik hazırladığı seçim özel sayısının üçüncüsü Menemen Tarım Mitingi'nin meydanında bir binaya asıldı.

a47806f9-597e-48ee-ba28-cd781b5cd57a

Daha öncesinde de seçim özel sayısının birinci kapağı Millet İttifakı'nın İzmir mitingi için dev bir pankart şeklinde binaya asılmıştı.

Editör: Duygu Kaya