TORBRECK İtalyan menşeili güneş gözlükleri İzmir in en seçkin optik mağazalarında satışa sunulmaya başlandı.

8fcb1756-c445-4c42-be03-807f770da6c7 Onlarca renk ve seçeneklerde olan gözlüklerin camları uv 400 korumalı olup güneşin zararlı ışınlarını absorbe etmektedir. Kadın erkek çocuk modelleri mevcut olan gözlüklerin,kısa zaman içinde Türkiye nin her şehrinde satışa sunulacağını söyleyen yetkililer, TORBRECK'in kısa sürede en trend markalar arasına gireceğini vurguladı.

Ürünleri 2 yıl garanti sertifikalı olup, müşteri memnuniyeti sonsuz sloganıyla hareket eden firma, ürünlerin 2 yıl boyunca her türlü yıpranma, arıza veya kırılma sorunları karşısında yedek parça ve aksesuarlarının sorunsuz, sorgusuz çözümleneceğini söyledi.

7406cda9-8a1c-4e75-bc18-6d994b8f64a7

Geceleri  araç sürüş anında karşıdan gelen farları absorbe eden ve karanlığı aydınlatan DREVER camlar, bulutlu havalarda veya kapalı mekanlarda aksesuar amaçlı rengarenk açık renk camlı (sarı,mavi,pembe,mor,) gözlükler, koyu renk camlı güneş ışınlarını süzenler, çok amaçlı olan bu ürünler her türlü yaşam tarzınıza hitap ediyor.

Bugünlerde Bostanlı EMRE Optikte,Narlıdere MARKA OPTIK  te. FERRUH FİLİZ  Optik Yeni Girne Şubede  satışına başlanan TORBRECK güneş gözlükleri, gördüğü ilgi ve satış karşısında mağaza sahiplerinin gözde ürünleri arasında yer alıyor.

Tüketiciye şimdilik tanıtım amaçlı bin 500 TL fıyatlarla sunulan TORBRECK'ler, kısa zamanda dünya markaları arasına girecek gibi görünüyor.

Editör: Duygu Kaya