Ekranlarda izlenme rekorları kıran yeni dizi İnci Taneleri’nin 4. bölüm fragmanı yayımlandı. Yeni tanıtıma, yıllar sonra evlatlık oğlu Cihan’ı bulan Azem’in sözleri damga vurdu.
Yıllar sonra oğlunun fotoğraflarını gören Azem’in ‘’Oğlumun fotoğrafı sonunda karşımda. Öfkeli ve bıyıklı bir sabıka fotoğrafı. Bir ucundan tuttum umudun, diğer ucu yanıyor olsa da’’ şeklindeki sözleri damga vurdu.
Dilber ise Azem ile güzel hayaller kurmaya devam eder. Ancak Dilber'in çocuğunun Zahir'in elinde olması, onun elini kolunu bağlar. Peki Azem, yıllar sonra bulduğu oğluna kavuşabilecek mi?

İnci taneleri’nin 3. Bölümünde ne oldu?

Dilber’in kendisinden sakladığı büyük sırrını öğrenen Azem, Dilber’in yalan söylemiş olmasından hiç hoşlanmadı. Bu sırada Cihan mahallede kendi gücünü kanıtlamanın yollarını aramaya başladı. Piraye’nin hem işlerle hem de Ayça ile başı derde girdi. Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlandı. Dilber’in daveti ile Kasım ve Azem, onu izlemeye gittiler. Eğlenceli başlayan gece yine umulmadık olaylarla tatsız bitti. Erman, hocası Azem’in kayıp oğlunu buldu. Azem oğlu Cihan’ın fotoğraflarını yıllar sonra ilk kez gördü.
 
İnci Taneleri’nin 4. bölümü 15 Şubat akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Editör: Esra Seyirden