Yalı Çapkını dizisinde baba-oğul rollerini oynayan Emre Altuğ ve Mert Ramazan Demir'in set arkadaşlığı, gerçek hayatta da güçlü bir dostluğa dönüştü. Dizi finalinin ardından Hatay’da askerlik görevini yapan Mert Ramazan Demir, yemin töreniyle birlikte bugün terhis oldu. Emre Altuğ ise verdiği sözü tutarak bu özel günde onu yalnız bırakmadı.

Kızılcık Şerbeti'nde yaprak dökümü: Pembe’den sonra bir ayrılık daha Kızılcık Şerbeti'nde yaprak dökümü: Pembe’den sonra bir ayrılık daha

Dizi sonrası askere gitti

Star TV ekranlarında uzun süre izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını dizisinin sona ermesinin ardından, başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir kısa dönem askerlik hizmeti için Hatay’a gitti. Yaklaşık bir aylık vatani görevinin ardından Demir, yemin töreniyle terhis oldu.

Emre Altuğ törene katıldı

Mert Ramazan Demir’in dizideki rol arkadaşı Emre Altuğ, daha önce verdiği “Törende senin yanındayım” sözünü tuttu. Altuğ, Hatay’daki yemin törenine katılarak, Demir’in bu anlamlı gününde yanında oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ