Güney Koreli bir otomobil üreticisi olan Hyundai tarafından tasarlanan Hyundai i20, 2008 yılından itibaren trafikte aktif olarak kullanılır. 5 kapılı bir Hatchback olan model, Hyundai i20 Jump, Elite ve Style+ donanımlarla üretilir. Hatchback kasaya sahip Hyundai i20, şehir içi ve şehirlerarası yollarda oldukça rahat bir kullanım sunar. Sportif, zarif ve çarpıcı iç tasarımdaki detaylarıyla rakiplerinden ayrılır. İç tasarım kadar dış tasarımı ile de dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. i20, yeni tasarımıyla Avrupa’da “Duygusal Sportiflik” dilini yansıtarak dinamik ve modern görüntüsüyle yollarda öne çıkar. Akıllı teknolojiler ile donatılan Hyundai i20, sınıfının en iyi bağlantı ve güvenlik donanımlarına sahiptir. Öne çıkan yeni güvenlik donanımları sayesinde Hyundai i20 otomatik vites ile çıktığınız her yolculuğun keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. OtoSOR’un 2. el Hyundai i20 seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Hyundai i20 ile heyecanı yeniden keşfedin!

1.2 ya da 1.4 motor gücüne sahip modellerde dizel ve benzinli seçenekleri bulunur. Yokuş kalkış destek sistemine ve 3,5''/10,25'' süper vizyon göstergelerine sahip otomobil ile daha güvenli yolculuklara çıkabilirsiniz. Otomobiliniz seçeceğiniz sürüş moduna göre panelde 3 farklı renk özelliğine sahiptir. Normal modu mavi, Eco modu yeşil ve Sportif modu turuncudur. Çevreye duyarlı bir şekilde tasarlanan Hyundai i20, sınıfında rekabetçi bir karbondioksit verimliliği sunar. 48 voltluk hafif hibrit teknolojisiyle üretilen verimli ve güçlü bir motora sahiptir.100 PS gücüne sahip şanzıman ve motor kombinasyonları yakıt tüketimi ve performans beklentilere en iyi şekilde cevap verir. Turbo ve MPi motor seçenekleri ile sportif tasarımın hakkını verir.

 6 vitesli manuel modelinin yanı sıra Hyundai i20 otomatik 6 vites modeli ile özellikle şehirlerarası yolculuklarda büyük konfor sağlar. 10,25’’ görüntülü ve sesli navigasyon ekranı ile akıllı telefon uygulamalarına hızlı erişim sağlar. Sportif bir görünüme sahip direksiyonu 4 kolludur. Simidinde bulunan geçiş kontrolleri sayesinde sürüş ve bağlantı donanımlarını elinizin altında tutmanıza olanak verir. Otomobilinizdeki rahatlığı hayatınıza taşıyacak geniş hacimli ve konforlu İ20 modellerine OtoSOR kaliteli ve güvenli hizmet ile ulaşabilirsiniz.

İkinci El Hyundai i20 modeline sahip olmak için OtoSOR’un cazip seçeneklerinden yararlanın!

Beklentilerinize cevap veren Hyundai i20 ikinci el modelleri arasından kendinize göre bir seçeneği tercih edebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz Hyundai i20’ye, 2017 yılından bu yana hizmet veren OtoSOR ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz. İkinci el otomobil satışında en iyi hizmeti ve yüksek müşteri memnuniyetini sağlama anlayışına sahip OtoSOR size cazip seçenekler sunar. 48 aya varan vade seçenekleri için sadece %30 peşinat ödemeniz gerekir. OtoSOR, Hyundai i20 fiyatları için kişiye özel ödeme planları oluşturur. OtoSOR’un uzman kadrosu tüm sorularınızı cevaplayarak istediğiniz otomobile güvenilir bir şekilde kavuşmanıza imkân sunar. Çeşitli ikinci el otomobil modellerini bünyesinde bulunduran firmanın portföyündeki i20 seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Talep ettiğiniz Hyundai i20’yi başvurunuzun onaylandığı gün teslim alabilirsiniz.

Editör: Duygu Kaya