• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
26°

Hava durumu Haberleri

hava durumu haberleri ve güncel hava durumu gelişmeleri, hava durumu ile ilgili tüm video, hava durumu fotoğrafları ve hava durumu haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

Meteoroloji, 26 Temmuz Cuma gününe ilişkin yeni hava durumu haritasını yayımladı.

GÜNCEL

Meteoroloji, 25 Temmuz Perşembe gününe ilişkin yeni hava durumu haritasını yayımladı ve 14 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'de etkili olan sıcak havalar vatandaşı bunaltırken, meteorolojiden ise güzel haber geldi. Meteoroloji verilerine göre İzmir'de havalar serinleyecek ama serinlik...

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü çarşamba günü için sağanak yağış uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde yağış bekleniyor.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 23 Temmuz hava durumu raporuna göre, bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

GÜNCEL

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, 6 ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

AYDIN

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, nem oranındaki artış da cadde ve sokakları boşalttı.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 21 Temmuz Pazar gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) açıkladığı son verilere göre ülke genelinde bugün hava durumu nasıl olacak?

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 19 Temmuz hava durumu raporuna göre, Edirne, İstanbul dahil 12 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış...

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 18 Temmuz Perşembe gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı.

GÜNCEL

Meteoroloji'nin son yaptığı değerlendirmelere göre, bugün yurt genelinde hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin 2-6 derece üzerinde seyredecek.