• DOLAR 34,26 %0.13
  • EURO 37,14 %0.33
  • STERLIN 44,56 %0.33
  • ALTIN 3.015,63 %0.78
  • BİST100 8.769 %1.33
  • BITCOIN 67.100 %-1.61
  • ETHERIUM 2.633 %-3.03
19°

Buca Belediyesi Haberleri

Buca Belediyesi haberleri ve güncel Buca Belediyesi gelişmeleri, Buca Belediyesi ile ilgili tüm video, Buca Belediyesi fotoğrafları ve Buca Belediyesi haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Mustafa Kemal Mahallesi'nde hizmet verecek olan ikinci Belediye Lokantası’nın 21 Ekim tarihinde açılacağını söyledi.

İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Roman vatandaşların ekonomik ve sosyal yaşama daha fazla katılabilmelerinin önünü açacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Buca Belediyesi, bir firmanın çeşitli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere eleman arayışında olduğunu duyurdu.

Buca Belediyesi, son dönemde aniden artan beyaz sinek popülasyonuna karşı ilçede ilaçlama çalışması başlattı.

Buca Belediyesi'nin kendi personeliyle ilçedeki okulları temizlemesine getirilen yasak şaşkınlık yarattı.

Buca Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel mirasını gün yüzüne çıkartarak ilçenin tanıtımını artırmak amacıyla "Levantenler Rotası" oluşturdu. Peki Buca Levantenler...

Buca Belediye Başkanı Duman, belediye başkan adaylığı açıklandığı gün belediyede sendikasız çalışan emekçilere verdiği “Eşit işe, eşit ücret” sözünü tuttu.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’tan Buca Belediyesi’nin Tip 1 diyabetli çocuklar için başlattığı Diyabet Sensörü Destek Programı'na övgü geldi. Polat,...

Buca’da bu yıl üçüncü kez Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlenecek.

Buca Belediyesi, ilçenin en önemli tarımsal ürünlerinden Buca Bardacığı’nın tanıtımı için 11 Ağustos Pazar günü etkinlik düzenleyecek.

İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Duman, Sarnıç bölgesindeki yerleşim yerlerine doğru ilerleyen orman yangınına karşı gerçekleştirilen mücadeleyi koordine etti.

İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Duman, TDK'nın kuruluşunun 92. yıl dönümünü ironik bir mesajla kutladı.