Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizle ilgili planlarınızda değişiklikler olabilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. İyimser ve sakin olmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili sabır ve azminizin karşılığını almak üzeresiniz, arzu ettiğiniz sonuca bu kadar yaklaştıktan sonra geri dönmek olmaz, biraz daha dişinizi sıkın. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyacınız var! Ailenizin bu konudaki desteğini çekinmeden kabul edin. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk hayatınızda fırtınalı bir döneme girmek üzeresiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. Arkadaşlarınıza karşı zaman zaman sert tutumlar içine giriyorsunuz. Kime güvenip, kime güvenemeyeceğiniz konusunda hata yapmanız mümkün. Çevrede olup bitenlerin farkında olmanız, günün getireceği fırsatların gözünüzden kaçmamasını sağlayacak. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Duygusal anlamda, etkileneceğiniz bir gelişme var. Beklenmedik ve sıra dışı bir ilişkiye girebilirsiniz. Bugün iş yerinde düşüncelerinizi uygularken sakin olmaya çalışın. Çevrenizdeki olaylarla yakından ilgilenebilir, sorunlara karşı akılcı çözüm yolları üretebilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgilinizden beklediğiniz haber bugün gelecek. Bu haberle birlikte ferahlayacak ve üzerinizdeki tereddütlerden sıyrılacaksınız. Dedikodulara önem vermeyin. İş ortamında dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmayın, riskleri iyi hesaplayın.Birtakım görüşlerinizde değişiklikler olabilir ve yeni hedeflere yönelebilirsiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Hayatınız bir dönüm noktasından geçiyor. Geleceğinizi bu derece etkileyebilecek bir konuda önce sevdiklerinizin fikrini alın, aksi halde onların kalbini kırabilirsiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Gerek aşk, gerekse iş konularında kıskanç davranmamaya çalışın. Ani gelişmeler karşısında heyecan duymanız söz konusu. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Partnerinize karşı düşündüklerinizi ifade etmekte başarılı olacağınız bir gün. Düşüncelerinizle duygularınız arasında denge kurmaya çalışın. İş hayatınızda istediğiniz, özlediğiniz hareketlenme yakında gerçekleşecek. Buna uygun olarak da mali sıkıntılarınız dağılıyor, bekleyin. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönecektir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Bugün aşk yaşamınızda şanslı etkiler var. Hissettikleriniz, karşınızdaki insan tarafından algılanabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Mesleğinizle ilgili ileriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. Fakat bu kararlar için çok aceleci davranıyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz elinize geçirdiğiniz bu fırsatı da kaçırabilirsiniz, sabırlı olmaya çalışın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Bazı sürprizlerle gününüze renk ve heyecan katılacak, her saati ile bambaşka bir gün geçireceksiniz. Sevginizi karşı tarafa ifade etmede zorluk çekebilirsiniz. Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacak. ?imdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olabilir. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinize karşı davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine, ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Bir türlü üzerinizdeki kararsızlığı atamadığınız için endişelerden de kurtulamıyorsunuz. İki cazip teklif ardarda günün saatleri arasına serpilmiş. İş konusunda daha esnek davranmak sizi rahatlatacak. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinizle aranızda doğabilecek yanlış anlamaları fazla büyütmemenizde fayda var. Hoş gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Başarınız, tecrübe ve kabiliyetlerinizi daha verimli alanlara yöneltebilmenize bağlı, cesur adımlarla değişiklik peşinde koşun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Yıldızlar aşk hayatınızı parlatıyor. Sevgilinizle tam bir uyum içinde olacaksınız. İş yerinde sizin dışınızda gelişen olaylara duygusal tepkiler verebilir, iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kafanızda bir çok plan olabilir ancak bunları hayata geçirmeyi ertelemeniz, başarıya ulaşmanızı geciktirebilir. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Bu konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi asla yanıltmıyor. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Kişisel konularda öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun bir gün. Partnerinize karşı istekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Ortaklık türü ilişkilerde birtakım engelleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Çekindiğiniz duygusal engellenmeler sizi sandığınız kadar etkilemeyecek. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

Editör: Esra Seyirden