29 Nisan Pazartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu fazla dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yandan da ferahlayacaksınız. Size önem veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgiliniz bugün belli konularda sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini, arkadaşlarıyla sizin aranıza sıkışmış hissetmesine siz neden değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var. İş konularındaki inatçı ve taviz vermez tutumunuz yüzünden arkadaşlarınızla ve işbirliği yaptığınız insanlarla aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunların daha fazla büyümesini istemiyorsanız, daha uzlaşmacı ve hoşgörülü davranmalısınız. Maddi konularla ilgili birtakım sorunlar canınızı sıkabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Karşı cinsle olan ilişkiniz oldukça uyumsuz hale girebilir. Karşılıklı olarak her şeyi yanlış anlamanız ve bile bile zıtlaşmanız mümkün. Gerçi ilişkinizin büyük bir kavgayla noktalanması fazla olası değil fakat kısa bir ayrılık olabilir. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle, birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, insanların size yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Maddi yatırım konularında yardım alabileceğiniz bir finans danışmanı bulun

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Duygusal olarak son derece anlayışlı olacağınız bugün, birlikte olduğunuz kimseden de anlayış göreceksiniz. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık ki iş temposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün partneriniz tarafından ciddi şekilde kırılabilirsiniz. Bu insan kırıcı sözler sarf edebilir. Kalbiniz boşsa karşı cinsten, size oldukça parlak görünen birisiyle tanışmanız ve ümit verici ilişkiler içine girmeniz, olasıdır. Aynı konu üzerinde çalıştığınız ve rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı birtakım baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

İlişkiniz üzerinde biraz düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. Aşkınızla ilgili ciddi kararlar vermek için olumlu bir dönem. Yaptığınız işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkartırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Beraber olduğunuz kişiye olan duygularınız derinleşiyor. Ama duygularınızı sevdiğinize açıkça ifade edemiyor olmanız, kendinizi baskı altında hissetmenize neden oluyor. Bu durumun yarattığı baskıdan kurtulmak için yaratıcılığınızı harekete geçirin. Bir projeniz için kaynak arayışınızda bu kadar umutsuzluğa düşmeyin. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günler geride kalıyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, iyi masraf yapacaksınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Özel hayatınızda sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önleminizi almalısınız. Bu kadar stres yapmaya değmez. İyi niyetli biri olmanıza karşılık, iş çevrenizde huzursuz edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı araştırmaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları mümkün olabilir. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Özel hayatınızı ilgilendiren ve sizi huzursuz edecek bazı haberler nedeniyle ilişkinizde gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. ?artları fazla zorlamayın ve huzurunuzu bozacak kimselerden uzak durun. İş yerinde rakip olduğunuz birine karşı dikkatli olmanız gerekiyor. İş aktiviteniz söz konusu kişinin hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir. İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmayın. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi zorluyor. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu kadar sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışa bırakmayı deneyin. İş konularında yorgunsunuz. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak yargı hataları yapabilir ve yanlış yargılara varılmasına sebep olabilirsiniz. Gene de her şeye rağmen başarı size kendiliğinden gelebilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinizden alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Bu haberler sayesinde, sevdiğinizle bir araya gelebilir ve geleceğinizi ilgilendiren konularda, bazı önemli kararlar alabilirsiniz. İşyerinde yaşanan pürüzleri gidermek elinizde. Sert olmamaya özen göstermeli, başka fikirlere de kulak vermelisiniz. Önemli kararlar öncesinde karşınızdakinden emin olun. Aksi takdirde pişman olabilirsiniz. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu fazla dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yandan da ferahlayacaksınız. Size önem veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

Editör: Esra Seyirden