Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, hayatınızdaki kişiler sizi kontrol etmek isteyebilir. Aşk hayatında başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. Kariyerde yıldızınız parlıyor. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa soğuk algınlığı peşinizi bırakmayacak.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili aşk arayışında olan Boğalar, sizden hoşlanan kişiler var, siz fazla çaba göstermeden içlerinden bir tanesi duygularını sizinle paylaşmayı deneyebilir. Hazırlıklı olun! İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi alt üst edebilir. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, dost canlısı birisiniz ve insanlarla ilişkiniz çok iyi ama eski sevgilinizle dostça görüşmeniz, partneriniz tarafından hoş karşılanmıyor. Her ne kadar onu kırmak istemiyorsanız da, bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Özel sorunlarınız nedeniyle işteki veriminiz de düşüyor. Dağınık zihninizin altında, küçük iş problemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor mu, diye düşündünüz mü?. Son günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, duygusal birisiniz ve karşınızdakine değer veriyorsunuz ancak, birlikte olduğunuz kişi bu iyi niyetinizi istismar etmek istiyor. Bu ilişkiye verdiğiniz zaman ve enerjiyi tekrar değerlendirin. Yumuşak bir dille onu uyarmanızın hatta sert çıkmanızın zamanı. Kariyerinizin geleceği açısından engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. İşle ilgili yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar, aşk hayatınızda çalkantılar vardı. Onara son vererek yeni bir başlangıç yapacaksınız. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Günlerdir yapmaktan kaçındığınız işler, bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Yaklaşan borçların neden olduğu sıkıntı, stres yaratıyor. Endişe etmeyin, her şey düzelecek. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, duygusal açıdan şanssız bir döneme girdiniz. Kendinizi sevilmeyen, istenilmeyen bir insan olarak görüyorsunuz. Fakat içinizde yaşadığınız bu durum depresyona yol açabilir ya da size sağlıkla ilgili problemler yaşatabilir. İşinizle ilgili sizi tedirgin eden bir durum var. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz bu sorun karşısında şimdiden panik yaşamanız yersiz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, birlikteliğinizde kısa süreli de olsa bir sorun yaşanabilir. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmeli, olaylara daha ılımlı yaklaşmalısınız. İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. İşyerinizde yaşanan tartışmalardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakın bir dostunuzla istemeden de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir. Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, bugünlerde ilişkinizde dengeler alt üst mü oldu? Sevgilinizle sahip olduğunuz güven ve uyumu mu kaybediyorsunuz? Yıldız konumu nedeniyle kavgalar, kasti kırgınlıklar ve değişiklikler yaşamanız mümkün. Onu kazanmak için yapacağınız mücadelenizde cesur olmak zorundasınız. Uyumlu olmanız gerektiğinin bilincine varın. İş yerinde hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekebilir. Öncelikle bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en mantıklı yol olacak. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlarınızı bozabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yay burçları, ilişkinize giren üçüncü kişiler mi var? Durun ve düşünün bu üçüncü şahısların ilişkinize karışması, aranızda bir anlaşmazlık çıkmasına neden oluyor. Dürüst olarak kendinizi ifade edememeniz, duygusuz bir aşk macerası veya başarısız bir evlilikle sonuçlanabilir. İş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Beklediğiniz gelişmeler gerçekleşecek. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. O nedenle paranızı gereksiz şeyler için çarçur etmemelisiniz. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlak burçları, arkadaşlarınıza olan düşkünlüğünüz, özel hayatınızda sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olmalısınız. Mesleki anlamda da savaş verdiğiniz alanda galibiyet sizin olacak. Ancak ruhen ve bedenen yorgunluklarınız birikiyor ve size bir rahatsızlık olarak dönmemesi için yeni hobilere başlayın, rahatlayın. Uzun zamandır beklediğiniz paranın size geleceği yolda her gün yeni bir engel ortaya çıkıyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kova burçları, aşk hayatınızda partnerinizle sorunlarınız mı var? Sevgilinize karşı içinizde buruk bir kızgınlık mı hissediyorsunuz?. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içindesiniz. Yakında her şey düzelecek! İşyerinizdeki sorunlar veriminizi çok düşürüyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın yoğunlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir. Parasal sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son günlerdeki dikkatsiz birkaç harcamanız yüzünden sıkıntıya düşmeniz mümkün.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balık burçları, bugünlerde kırgın, yorgun ve bitkin mi hissediyorsunuz? Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesini kabul mü edemiyorsunuz? Bu konuda kırgınlık yapmanız gerekmiyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler var. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle yolunuza devam edin. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı mı sıkıyor? Endişelenmeyin, yakın gelecekte rahatlama var. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

Editör: Esra Seyirden