27 Mart Çarşamba günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! Balıklar hangi alanlarda başarılı olacak? Koçlar yeni kararlar alacak,  işte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Özel hayatınızla ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz mutluluğu beraberinde getirecek. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. İş yerindeki huzuru problemleriyle azaltan bir arkadaşınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşkı küçümsemek ve önemsemek arasında bir karara varmanız gerekiyor. Aşk, sizin için bir gereklilik. Söylemleriniz bunu boşuna yadsımamalı. İşinizle ilgili sıkıntılarınızı bu kadar büyütmeyin. Arkanızda gerçekten güveneceğiniz kimseler var, ancak her şey zemin ve zaman meselesi, peşin olarak onların görüşlerini alın. Bugün hayırlı bir adım atabilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapın. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınızda çok vericisiniz. Bu özelliğiniz bugünlerde size zarar getirebilir. Birlikteliğinizi daha sağlamlaştırıp kalıcı bir ilişkiye dönüştürme çabalarınızda acele etmeyin. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz bir iş yaşamı sunmaya elverişli. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Özel hayatınızda her şey yolunda. Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyor ve her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyuyorsunuz. Çalıştığınız işinize engel olmayacak ilave bir iş arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde sonuçlanabilir. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi rahatlatacak. Mide ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Hoşlandığınız kişiye karşı duygularınızın karşılığından emin olmanız ve daha somut adımlar atmak için, uygun zamanı ve şartları beklemeniz gerekiyor. Acelecilik gelişmeyi başlarken bitirebilir. İşinizle ilgili alacağınız bir haber sizin için tam bir sürpriz olacak, kısa zamanda bir karar almanız gerekecek. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sinir sisteminiz için açık havada uzun yürüyüşler yapabilir veya alternatif teknikler deneyebilirsiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

İşleriniz kadar dinlenmeyi ve aile hayatınızı da düşünmeniz gerekiyor. Kısa da olsa bir dinlenme ve sevdiklerinizle birlikte olmak size hayat verecek. İş yerinde sergilediğiniz duygusallığınızı ortadan kaldıramıyorsanız, hiç olmazsa bir süreliğine erteleyin. ?u sıralar mantıklı müdahalelerinizle gereken sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yoğun görüşmeler, mutlu bir gelişmeye yönelik, ama bazı düş kırklıkları söz konusu. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinizle bir iletişim sorunu yaşadığınızı kabul edin. İlişkinizi düzeltmek için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerçekçi nedenlere bağlamalısınız. İnsanları olduğu gibi kabul edin, tasalarınız ve hayal kırıklıklarınız ortadan kalkacak, ya da azalacaktır. İş hayatında güvenebileceğiniz kimseler olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike oluşturuyor. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Yaşadığınız ilişkinin karşılıklı bir rekabet savaşı haline dönüştüğünü göreceksiniz. Dengenizdeki ölçüsüzlüğü gidermeye çalışın. Olayların çözümünde içinizdeki gölgelerle karşılaşacaksınız. Mesleki faaliyetlerde sizi yeni tedbirlere zorlayacak bir rekabet söz konusu. Bu durumu layığıyla takdir edince de üstünlük sağlamayı kolay bileceksiniz. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacak.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Aşka bakış açınız, partneriniz kadar sizi de yormaya başladı. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Sizi acele bir karara, ya da bir işe zorlayan kimseler var. Bu kişileri hiç görmemezlikten, duymamazlıktan gelin, onlar kendi menfaatlerini düşünüyorlar. Yapacağınız bir fedakarlık yok! Para sıkışıklığınız, bu konulara biraz fazla iyi niyetli yaklaşımınızdan kaynaklanıyor. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Kısmet ve mutluluk dolu bir gündesiniz! Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezbdiyor gibi. Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Her şeyin yolunda gittiği iş ortamında, boşluğunu hissettiğiniz bir şey var! Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bugün sadece öğleden evvelki saatler sizin için kritik ve sıkıcı. Hiç sinirlenmemeniz ve güçlüklerden kaçmamanız gerekir, her şeyi yoluna koyacak ve akşamı mutlu, başarılı karşılaşacaksınız. İş yerinde sadece üzerinize düşen görevleri yapıyor, başka bir şeyle ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçleri ve üzüntüleri paylaşmanız gerekebilir. Yabancı olduğunuz konularda yatırım yaparken, mutlaka uzmanlarına danışarak karar vermeniz lehinize olur. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmeyin. Partnerinizin zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışabilirsiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. İşinizi yolunda gitmeyen şeyler var. Talihi fazla zorlamakla hiçbir şey elde edemezsiniz, biraz sabredeceksiniz ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza güvenin. Son gülen iyi güler! Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek.

Editör: Esra Seyirden