Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. İlişkileriniz canlanıyor. Hoşlandığınız kişiye düşünceli ve sevgi dolu yaklaşımlarınız, mutlu bir beraberlik sağlayacak. Bu kişiden uzun süredir duymak istediğiniz sözleri arka arkaya duyacaksınız. Amirinizden terfinizle ilgili olumsuz bir haber alabilirsiniz ve bu durum sinirlerinizi yıpratabilir. Tanımadığınız kişilerle maddi ilişkilere girmemeniz yararınıza olur. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar,  endişe ve kuruntularınızı sevgilinize yansıtmanız arınızda gergin bir hava yaratıyor. Sevdiğiniz insana karşı duygularınızın ne kadar derin olduğunu ona göstermelisiniz. Kaçırdığınız bir iş fırsatının arkasından yanıp yakılıyorsunuz, ancak bir daha ele geçmiyor. Ama artık tecrübe kazandınız. Zaman kaybetmeden ve paniğe kapılmadan kolları sıvayın, işe koyulun, kazanan siz olacaksınız. Harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, kaprislerinizle sevgilinizi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz. Çok istediğiniz bir işte sizi engelleyenler var, bu yüzden geciktirip duruyorsunuz. Paniğe kapılmadan hareket etmeye çalışın. İş ortamındaki aksaklıkların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Bu kadar küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı. Bugünlerde sizi maddi sıkıntıya düşürecek, büyük miktarlarda alışverişler içine girebilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, bugün kendinize bakmayı ihmal etmeyin. Problemleriniz yüzünden duygularınızdan tam olarak tat alamıyorsunuz. Biten ilişkinizin izleri silinmek üzere. Kalbinizi yeni bir aşka kapattığınızı söyleseniz de, karşınıza aniden çıkacak biri, bu kararınızı bozabilir. İşinizi seviyorsunuz. Yetenekleriniz iş alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Bugünlerde eliniz biraz fazla para geçti ve harcayacak yer arıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi bu kadar üzmesin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslan burçları, aşırı duygusal haliniz sevgilinizin gözünden kaçmıyor. İlişkinizin gelişmesi için karşınızdaki kişiyi samimi olarak dinleyip cevap vermeniz yeterli. Kariyeriniz açısından gelecekten umutlusunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir. Bugün arkadaşlarınızdan birine yapacağınız iyiliğin karşılığını hem maddi, hem manevi daha büyük kazançlarla alacaksınız. Ağır ve yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçının.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başak Burçları, aşk hayatında zararın neresinden dönerseniz o kadar karlı olacaksınız. Bu sorunlara bir an önce çözüm bulmalısınız! İşyerinde birden fazla konuyla ilgilenmek canınızı sıkabilir. Üstleriniz, sorumluluk bilincinizin farkına varıp sizi daha önemli görevlere terfi ettirebilirler. Kendinizi işe fazla kaptırmayın, dışarıda bir hayat olduğunu unutmayın. Parasal sorunlarınızı büyüterek kendinizi strese sokmayın, bugünler gelip geçici. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, ilişkinizde çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konuda bir arkadaşınızla dayanışma içindesiniz. İş yaşamınızda son günlerde göze çarpan hareketlenme gerilmenize yol açabilir. Attığınız bir yanlış adımı, ikinci bir yanlış adımla düzeltmeye çalışıyorsunuz. Sizi bu konuda uyaran kişiyi dinlemeniz gerekiyor. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

Akrep Burcu -  23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, aşk hayatınızda partnerinizden ve ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. İşinizde gelişen bazı tatsız olaylar sizi de etkileyebilir. Hatta olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Lüks harcamalar konusunda kendinize hakim olmaya çalışın. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, sizi bugünlerde aşk hayatında hayal kırıklığı bekleyebilir. Yaşayacağınız bir olay sonucu, bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edeceksiniz. İş hayatınızda kafanız yeni projelerle sürekli meşgul. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilmek için kendinizi zorlamamalısınız. Doğru kararlar vermek için acele etmemekte yarar var. Tek başınıza atıldığınız bir işte ailenizden alacağınız destekle iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün şansınızı iyi kullanın. Duygusal açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için çaba sarf etmenizde fayda var. Küçük fırsatları değerlendirip, gezmeye, eğlenmeye vakit ayırmanız rahatlamanızı sağlayacak. Sevgilinize karşı duyarsız olmamanız gereken bir gün. Kıskançlık krizlerinin tek sebebi sizin ilgisizliğiniz. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, aklınızda bir kişi var ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize baskı uyguluyorsunuz. Buna güvensizliğiniz neden oluyor. Onun aşka dair görüşleri size güven vermiyor. Kariyerinizle ilgili düşündüğünüz projeleri hayata geçirmek için birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza danışmalı, onların da fikrini almalısınız. Biriken faturalarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz ve bu yüzden bazı ihtiyaçlarınızı ertelemek zorunda kalacaksınız. Diş bakımına dikkat.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde! Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın, pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Gereksiz harcamalar yüzünden maddi konularda dengeyi kaybettiniz. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz.

Editör: Esra Seyirden