Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Bugün özel hayatınızda ortaya çıkan yeni durumlar, uzun zamandır beklediğiniz fırsatları size getirebilir. Ama sorumluluklarınız nedeniyle bu fırsatları kullanmakta bazı zorluklar yaşayabilir ve sevdiğiniz ile birlikte keyifli vakit geçirmek için bazı fedakarlıklara katlanabilirsiniz. İş ortamınızda uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir. Göze görünmeyen küçük harcamalarınızın önünü kesmelisiniz. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünüyor olabilirsiniz. Ama sevdiğinizin de sizin için aynı şeyleri düşünüyor olabileceğini unutmayın. Bu durum iletişiminizi güçleştiriyor ve aranızda sorunlara neden oluyor. Çalıştığınız yerdeki kişilerin düşünceleri sizi çok etkiliyor ama bunların çoğu sizin kuruntularınız. En iyisi başkalarının düşünceleri ile bu kadar uğraşmaktan vazgeçin. Yaptığınız yatırımlardan ilerideki günlerde pişman olabilirsiniz. Ayak sağlığınız için ayakta durmamaya dikkat edin.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Biten ilişkinizin acısı hala içinizde. Bu yüzden olayları iyice değerlendiremiyorsunuz. Bu konuda daha dikkatli düşünmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili hissettiğiniz baskılar ve engeller düşüncelerinizde karışıklık meydana getirerek, çeşitli kuruntulara kapılmanıza neden olabilir. Olaylara karşı zorlayıcı ve hırslı bir tutum içinde olmamaya gayret gösterin. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Aşırı yorgunluk ve gerilim sonucu sağlık sorunları çıkabilir.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Son günlerde söylediğiniz sözlerle sevgilinizi oldukça incittiniz ve şimdi büyük kırgınlıklar yaşıyorsunuz. Kendinizi bu konuda frenlemeyi düşünmelisiniz yoksa büyük kavgalar yaşanabilir. Mesleğinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bugünlerde önlem almamanız halinde, maddi anlamda bir sarsıntı yaşayabilirsiniz. Bel ağrıları yanlış duruşunuzdan olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Çevrenizdeki insanların ilişkinize yönelik eleştirilerini duymamazlıktan gelin. Karşılıklı olarak bu baskılamalardan özenle kaçınmanız, sizi kalıcı bir beraberliğe hazırlayabilir.İşinizle alakalı duyduğunuz şeyler sizi sevindirecek. Böylece ileriye bakarken takındığınız karamsarlıktan uzaklaşabileceksiniz. İşleriniz çok yoğun, iş arkadaşlarınızın desteğini almamanız için bir neden yok. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Yeni yeni yakınlaştığınız birinden farklı bir derinlik algılıyorsunuz. Ama bu gizem, kuşkulu bir merakı da doğuruyor. İş hayatınızdaki yöneticilerle aranızda düşünce farklılıkları yüzünden çıkacak problemlere hazırlıklı olun. Tepkileriniz konusunda aşırıya kaçmanız sonradan pişmanlık duymanıza neden olabilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını bugün göreceksiniz. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız sorunlar çıkabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk hayatınız yeni sorunlara hazırlık içersinde. İlişkiyi dış müdahalelere karşı korumak yarar getirebilir. İçinizde yaşadığınız sorunlarınızı yakın bir arkadaşınızla paylaşmayı deneyin. Mesleğinizle ilgili yapılan eleştirilere tahammülünüz yok. Tepki vermeden önce düşünmeniz gerekiyor. Bugünlerde bir konudaki ilgisizliğinizle ilgili eleştiri alacaksınız. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz bazı fedakarlıklar bekliyor. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

İlişkinizdeki tatlı atışmalar sizi şimdilik mutlu ediyor. Geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler hissediyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz, kararlarınızı geciktirmeyin. Daha önceden başladığınız kararlı ve sabırlı faaliyetler sonucu hayata geçirdiğiniz, projelerinizde olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Büyük başarılar sizi bekliyor. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinizle yolunda gitmeyen ilişkinizde yapıcı bir tavır içinde bulunarak varmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Yalnızsanız sizi etkileyebilecek biriyle başlangıç gündeme gelecek. Mesleğinizle ilgili düşüncelerinizi hayata geçirmek için başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ortaklarınızla konuşarak ertelenmiş projelerinizi gündeminize almanızda fayda var. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Özel hayatınızda sevgilinizin taleplerini de önemseyin. Duygularınızı net ifade etmeli fakat anlatım tarzınıza özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili bir projeyi hareketlendirmek için desteğe ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızın desteğini ihtiyacınız olduğunun da farkındasınız. Ama yine de tedbiri elden bırakmayın. Başarısız olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurmalısınız. Harcamalarınızda yapacağınız küçük bazı fedakarlıklar olumlu sonuçlar doğuracak. Büyük bir gayretle verdiğiniz kiloları almaya başladınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınızda, hassas bir yapı içinde olacaksınız. Olaylara detaylarıyla bakmanız zor olacağından, duygusal tepkiler vermeniz mümkün. Kariyerinizle ilgili isteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, sizi günübirlik stres yaşamaktan koruyacak. Yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz çok doğal. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk hayatınızla ilgili bazı olayları kafanızda fazla büyütmeniz sizi duygusal olarak etkiliyor. Bu durum, günlük hayatınızda sorunlara neden olabilir. Kafanızdaki düşünceleri yakın bir dostunuza anlatabilirseniz, onun desteği sayesinde rahatlayabilir ve endişelerinizden kurtulabilirsiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Doktor kontrollerini ihmal ediyorsunuz. Sağlık konusunda sizin de ihtiyatlı davranmanız lazım.

Editör: Esra Seyirden