Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, mutlu süren beraberliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler var. Karşılıklı suçlamalar tehlike arz ediyor. Araya zaman koyun, her şey istediğiniz gibi olacak. İşinizde bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ortak çözüm arayışları daha yararlı olacak. Hayalinizdeki projeleri hayata geçirmek adına yaptığınız görüşmeden sevindirici sonuçlar çıkabilir. Evle ilgili yapacağınız bazı değişiklikler, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açacak. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, hayatta başka heyecanlar olduğunu fark etmek için aşk konusunda cesur davranmanız gerekiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. İş hayatında tepkilerinizdeki aşırılık sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz para nihayet elinize geçiyor. Bu parayı nasıl değerlendireceğinizi şimdiden planlayın. Mevsim şartlarına uygun giyinmelisiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, partnerinizin size verdiği değeri anlayamıyor gibi davranıyorsunuz. O, bunu şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, önümüzdeki günlerde ciddi bir problem çıkabilir. Ümidinizi kaybettiğiniz bir iş bağlantınız tarafından bugünlerde aranabilirsiniz. Para yüzünden iyi ilişkiler içinde olduğunuz birisi ile tartışabilirsiniz, aranızda uyuşmazlık çıkabilir. Yalnız bu duruma bugün önem verin, anlaşma yolunu bulun. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, bu günlerde, maalesef aşk sizin için sadece sıkıntı anlamına geliyor. Görünüşe göre özgüveniniz şu sıralar azalmış durumda. Genel güvensizlik duygunuz sevgilinizle ilişkinize yansıyor. İşinizle ilgili alacağınız ilginç teklifler, sizi bağlayıcı kararlar almaya yönlendirebilir. Bir süre önce sona erdirdiğiniz ilişki, tekrar canlanmış olabilir ancak siz bu konuda istekli değilsiniz. Gelecekte maddi sıkıntı yaşamamak için harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Ayrıca, yediklerinize dikkat etmek midenizin sağlığını korumak açısından önemli olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, sevgilinizin üzerine fazla gidiyor, onu yalan söylemeye mecbur bırakıyorsunuz. Böyle sıkmaya devam ettiğiniz takdirde aranızdaki duygular ölebilir. Kıskançlığın pençesinden kurtulun! İş ilişkilerinizdeki küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Onları bu ruh durumunuzla büyütebilirsiniz. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Sindirimi kolay besinleri tercih etmelisiniz. Bu besinler, bağışıklık sisteminizin güçlenmesini sağlayacak.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, sevgilinizin bazı davranışlarını ve sözlerini yanlış anlamanız kıskançlık duyguları yaratıyor. Ayrıca bu konuda sizi destekleyenler de var. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve ilişkinizi şekillendirebilecek olayları iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızla ilgili önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak gibi değil. Geleceğe daha güvenli ve iyimser bakmaya çalışın. Finans konularında geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, sevgilinizin, beraberliğiniz hakkındaki fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. İş yerinde yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, biten ilişkinin yarasının henüz kapanmadığını düşünüyorsunuz. Adına aşk diyemeseniz de birtakım yakınlaşmalar, sizi tedavi edebilir. İş yaşamınızdaki bir bağlantınızla, bir daha hiç iş yapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Buna dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi bakımdan kendinizi sıkışık hissettiğiniz bir durumda, yeni bir imkan doğacak ve probleminizin büyük bir bölümünü çözeceksiniz. Devlet kuşu tepenizde dolanıyor. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, sevgilinizi kaybetme korkusu içinizi kemiriyor. Aslında böyle bir şey yok. Her zaman nedense yaşadığınız bu korkuyu şu günlerde iyice büyüttünüz. İşinizle ilgili kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Geriliminizi spor yaparak veya kendinize yeni hobiler edinerek azaltabilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, korkularınızla hem kendinizin hem de sevgilinizin tadını kaçırıyorsunuz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçının. İş ilişkilerinde kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getirmiş. İş ilişkilerinizde duygusallığı asgariye indirip daha uyanık olmanız gerekiyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin, karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Açılan iştahınız nedeniyle kilo problemine dikkat edin.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, aşk ayatınız biraz canlılığını yitirmiş gibi. Her şeye rağmen birbirinizde bulmuş olduğunuz değerleri yeterli görüyor, başkalarında kolay, kolay bulamayacağınızı düşünüyorsunuz. Günlük işlerin yanı sıra, aniden çıkan beklenmedik gereksinimler bunalmanıza neden olabilir. Hiç değilse, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün. Her stres anında midenizdeki problemin tekrar patlak vermesi günlük yaşantınızı ciddi şekilde etkiliyor. Yediklerinize biraz daha dikkat.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, beraber olduğunuz kişiden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamayın. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıyor, konuşuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Düzeldiğini sandığınız bir sağlık sorunu tekrarlayabilir.

Editör: Esra Seyirden