Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte bir iş ilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar, yeterince açık konuşmamanızdan kaynaklanıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünüyor olsanız bile, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Vakitsizliğinizi bahane edip spor yapmaktan kaçmayın! Kilo almaya başladınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Bazı sebeplerden dolayı sevgilinizden uzaklaştığınızı hissediyor ve karamsarlığa düşüyorsunuz. Bugün küçük bir tartışma ortamı doğabilir.Zaman zaman monoton bir çalışma hayatınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil. Yaratıcılığınızı daha fazla öne çıkartabileceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız birisi var. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olmaya çalışın. İşteki veriminiz mükemmel. Yine de yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek motivasyonunuzu kırıyor! Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu, ihmal etmeyin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizin kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş yerinde problem yaşamak istemiyorsanız, çevrenizden gelen dedikodulara kulaklarınızı tıkamalısınız. İş projelerinizi hayata geçirmenize çok az bir zaman kaldı. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bu beraberliği bitirmeniz gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişiler size gerekli olan güveni veremiyorlar. Kısa bir süre içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmamalısınız. İşinizle ilgili biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret veren arkadaşlarınızın görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Maddi anlamda umduğunuz hedeflere ulaşamamak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgilinizle aranızdaki küçük tartışmaları büyütmek size bir yarar sağlamıyor. Hem kendinizi hem de onu boş yere üzüyorsunuz. İş hayatınızdaki dostluklara önem vermeniz, işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış. Maddi durumunuz, bir teklifi değerlendirebilmeniz halinde değişecek. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatında, problemleri siz yaratmazsanız karşı taraftan uyumlu bir yaklaşım göreceksiniz. Sözleri ve davranışları yanlış yorumlamaktan kaçının. İşinizi fazla ciddiye almanız, zaman zaman iş yükünüzü arttırıyor. Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmalısınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun! Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşkınıza gölge düşürmemek için bazı istek ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekebilir. Bunu isteyerek yapın, mutlu olacaksınız. Çalıştığınız işle ilgili yeni düzenlemelerden geç haberdar edilmeniz sizi rahatsız ediyor. Önemli bir konudaki fikirlerinizi anlatmak için karşınıza büyük bir fırsat çıkacak. Müsrifliğiniz devam ettiği sürece, para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Yeni bir aşka daha bir süre kapalısınız. Çok uzun zaman geçmesine rağmen onu unutamıyorsunuz. Aynısını bir daha yaşayamayacağınıza inandığınız bu ilişkinin anıları size yeterli geliyor. Kendinizi yoğun bir iş temposunun içinde bulmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını, maddi olarak alabileceksiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün. Sağlığınıza özen gösterin. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız.

Editör: Esra Seyirden