Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinize ayak uydurmak adına, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz veriyorsunuz. Bu davranış biraz riskli. Onun cazibesi, yaşamınızdaki bir sürü şeyin cazibesini gölgeliyor. İşlerinize hakimsiniz. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Onun ailesiyle konuşup orta yolu bulabilirsiniz.İşi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi aksattınız. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlıklı beslenerek, kalp sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Beraber olduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiyi bozmaya çalışanlar olabilir. Çevrenizdeki kişilere ilişkilerinizi anlatmayın. İş yerinde yaşanan olaylar karşısında kontrolünüzü kaybederek yenilgiye uğrayabilirsiniz. Çünkü düşünceleriniz kontrolünüz dışında yönleniyor ve bu nedenle duygularınızın dengesi bozuluyor. Daha disiplinli olmalısınız ve düzeninizi bozan davranışlarınızı ciddi bir şekilde incelemelisiniz. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Bugün işinizde hata yapma olasılığınız yüksek. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olabilir. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Özel hayatınızla ilgili karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi ve partnerinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Biraz daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. İş ortaklarınızla yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede bir problem görünmüyor. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş, kilo problemi yaşamanız olası.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

İlişkinizde problemler var. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, uzatmadan bitirin. Çünkü uzaması sizi ve onu yıpratır. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu da iş hayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmesin. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Olayları çarpıtmakta üstünüze yok. Bu tutumunuzla hem kendinizi hem de sevgilinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Birbirinizin düşüncelerine saygı gösterin. İşinizde ayrıntılara önem verin. Önemsenmeyen bir ayrıntı, sonucun tam önündeyken aslında sonuçtan ne kadar uzakta olduğunuzu gösterdiğinde geç kalmış oluyorsunuz. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinizle üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Bu konuşma, beraberliğinizin ilerlemesine neden olabilir. İşinizle ilgili uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmaktan kaçının. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz giderek berraklaşıyor. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçireceksiniz. Mesleğinizde planlı davranmamak zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Yolun yarısındayken pes etme durumunda kalmamak için, ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışın. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçınmanız gerekiyor. Biraz ilgili davranın. Çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alın. Gelir durumunuz rahat, rahat harcamanıza olanak sağlıyor. Son günlerde uyku düzeniniz ve beslenmeniz bozuldu. Hayatınıza biraz daha disiplin getirin.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. Yeni bir iş teklifi alma olasılığınız bu dönemde çok yüksek. Yanlış adımlar atmaya müsait olduğunuz bu zaman diliminde harekete geçmeden önce çok iyi düşünmelisiniz. Para konularında talih genellikle sizden yana. Spor yapmamak sizi hamlaştırdı.

Editör: Esra Seyirden