Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Yaşadığınız bir güvensizlik, belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmayın. Birlikte iş yaptığınız ortaklarınıza karşı ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

İlişkinizdeki yanlış anlamaları artık yok etmelisiniz. Beraberliğinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. İş yerinde yaşayacağınız olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşka karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. İş ilişkilerinizde sizin için güven ön planda. Bunu iş yaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Bugünlerde sevineceğiniz haberler var. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz. Olabilecek ateşli hastalıklara karşı önleminizi almanız sizin için yararlı olacak.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirmeniz gerekiyor. Sevgilinize karşı sergilediğiniz hırçın davranışlar ilişkiniz açısından yıpratıcı olabilir. İş yerinde sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Fakat endişe etmeyin üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, insan ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Parasal anlamda alacağınız fikir desteği sizi yeni girişimlere yönlendirecek. Sinir sisteminiz için açık havada uzun yürüyüşler yapabilir veya alternatif teknikler deneyebilirsiniz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizin yakın bir akrabasıyla aranızın açık olması, hatalı değerlendirmelere yol açıyor. Partnerinizin gereksiz bulduğunuz bazı yakınmaları, sandığınız gibi dış kaynaklı değil. Yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler var. Hemen yargılara, sonuçlara varmaya çalışmayın. Kafanızın karıştığı konularda gözlemciliğiniz size doğru yolu gösterecektir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. Yaptığınız işten memnun değilsiniz. Bir atılım yapmak veya iş değişikliği düşünüyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zamanlama değil. Bir süre daha beklemeli, daha sakin bir kafayla karar vermelisiniz. Bu sizin için daha sağlıklı olacak. Parasal açıdan zorlayıcı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. Sevgilinizle sosyal etkinliklere katılarak hoş saatler geçirmeyi deneyin. İşyerinizde uyumlu davranmak sizi pek fazla zorlamayacak. Bununla birlikte, kendinizi özgür hissetmek isteyip beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevdiğinize düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade ederek onunla paylaşın. Eğer kalbiniz boşsa artan çekiciliğinizle olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız biriyle aranızda duygusal bir ilişki olabilir. Son zamanlarda işleriniz hiç de yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Sabırlı davranırsanız kazanırsınız. Zaten bu da sizin en büyük özelliğiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, fakat karşılık verip vermemek de kararsız kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu kişi bencil, düşünmeden karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, baskı yapan, sert birisi. Sizinle daima rekabet halinde. Ona karşı dikkatli ve temkinli olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşısında, bencilce öfkeleniyor. Parasal açıdan şanslı bir dönem, değerlendirin!

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bir süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerinde keyfinizi kaçıran birileri var. Uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuda karşınızdaki kişilerle yüzleşmek istiyorsunuz. Fakat bunun için doğru bir gün değil. Sizi rahatsız eden ters durumlar olabilir, fakat bu anlamda beklediğiniz karşılaşma olmayacak. Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevdiğiniz kişinin işlerinin yoğun olması belki de yalnız kalmanıza ve öfkelenmenize neden olabilir. Ama biraz anlayışlı olmanız gerektiğini siz de kabul etmelisiniz. Bugünlerde işinize gösterdiğiniz aşırı reaksiyon, sizin sabırsız ve alıngan bir yapıya sahip olmanızı ve olayları yüzünüze gözünüze bulaştırmanızı sağlıyor. Aşırı, sert ve makul olmayan davranışlardan kaçınarak, uyum sağlayabilmek için uzlaşma yoluna gitmelisiniz. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk yaşantınızdaki dalgalanmalara gereken önemi vermediğinizi kabul etmelisiniz. Bu alanda konsantrasyonunuzu çok çabuk yitiriyor olmanız sevgilinizi endişelendiriyor. Üzerinizde karabulutlar geziyor. Sizi alt etmek isteyen iki rakibiniz var. Bunlar özellikle iş çevrenizden olabilirler. Siz dikkatli düşündüğünüzde bunların kim olduğunu anlayacaksınız ve onları kendinizden uzak tutmayı başarabileceksiniz. Fakat önemsemezseniz zarar görmeniz mümkün. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

Editör: Esra Seyirden