Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, önceki hatalarınızı kabul edip geri dönüş şansını kaybetmiş olmanın acısıyla baş başa kaldınız. Sevgilinizden ayrılırken kırıcı davranmanın ağır bedelini ödüyorsunuz. İş hayatında ise üstün performans sergileyebileceğiniz ve takdir edileceğiniz bir günle karşı karşıyasınız. Bu alandaki tüm fırsatları değerlendirmelisiniz. Kendinizi maddi sınırlamalardan kurtararak gerekli harcamaları yapmalısınız. Ayrıca, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirerek, kilo aldıran karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeye bir son vermelisiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, duygusal bağlantınızda belirgin bir sıkışma var gibi görünüyor. İlişkinize yeni bir nefes katmak ve olası sorunları çözmek için harekete geçmenin zamanı geldi! Bu süreçte, yaşadığınız zorluklardan kurtulmak için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yoğun iş temposunu biraz azaltarak rahatlamaya odaklanmak iyi bir başlangıç olabilir. Mesleki olarak gelişmenize katkı sağlayacak bir toplantıya katılmak, iş yaşamınızda önemli bir adım olabilir. Bu toplantıdan elde edeceğiniz kazanımlar sizi olumlu bir şekilde etkileyebilir. Ancak, finansal olarak biraz sıkıntı yaşayabilir ve bu dönemde elinizdeki kaynaklarla daha dikkatli olmanız gerekebilir. Ayrıca, kendinizi zorlayacak sporlardan ve sağlıksız beslenme alışkanlıklarından bir süreliğine uzak durmanız da size iyi gelebilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, aşk hayatınızda yaşanan canlanma, enerjinizi olumlu bir şekilde etkiledi. Gelecekte daha da heyecan verici gelişmeler sizi bekliyor. İşinizin dikkat gerektiren yönleriyle ilgili, amirlerinizden bazı konularda ufak uyarılar alabilirsiniz, bu nedenle daha dikkatli olmak önemli. İş hayatınızda yakın bir zamanda sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Finansal anlamda sorunlar yaşadığınızı hissediyorsunuz, bu durumu düzeltmek için birilerinden maddi destek istemeniz gerekebilir. Açık havada vakit geçirmek ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları, genel iyiliğiniz için önemli. Tabii ki, sizin için kritik olan bir diğer unsur da uyku, bu konuda özen göstermek önemli olacak. 

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, kişisel ilişkinizdeki sorunları kendi içinde halletmeye çalışıyorsunuz, ancak sevgilinizin bu meseleleri başkalarıyla paylaşması sizi rahatsız ediyor. Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, yakın gelecekte sizinle başka bir konuda iletişime geçmek zorunda kalabilir; bu durumu fırsata çevirerek ilişkinizi biraz düzeltebilirsiniz. Finansal yönetim konusunda şu sıralar başarılı bir performans sergiliyorsunuz. Ancak, beklenmedik bir masrafla karşılaşma olasılığınız yüksek. Sağlığınız iyi görünüyor, ancak genel sağlığınızı desteklemek için çeşitli vitaminlere başvurmanız faydalı olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, aşk hayatınızdaki özgürlüğünüzden vazgeçmemeniz, aradığınız mutluluğa ulaşmanıza engel oldu gibi görünüyor. Ancak şu günlerde aşk, sizi hiç beklemediğiniz bir anda sürpriz bir şekilde yakalayabilir. İş yerinde ise ikili ilişkilerde önemli bir rol oynuyorsunuz; size başvuran, danışan ve dert açan bir konumdasınız. Ancak, bu pozisyonun sizin üzerinize artan sorumlulukları getirmeye başladığını fark etmek önemli. Maddi anlamda kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız çünkü son dönemde gereksiz harcamalar yapmışsınız gibi görünüyor. Az ama sık yemeyi prensip haline getirmek, bu dönemde maddi konular üzerinde daha iyi bir kontrol sağlamanıza yardımcı olabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, şu dönemde karşı cinse çekici gelmeniz, ilişki konusunda avantajlı bir pozisyona sahip olduğunuzu gösteriyor. Bu çekiciliği kullanarak istediğiniz ilişkileri kurabilir ve aşk hayatınıza canlılık katabilirsiniz. Duygusal tarafınızın ön planda olması ve kişisel cazibenizin yüksek olması, karşı cins üzerinde itibarınızı artırıyor. Bu olumlu dönemi, özellikle hedeflediğiniz kişiyi etkilemek için kullanmanız önerilir. İş hayatında, yeni başlayan birinin hatalarını düzeltmek yerine, kendi işinizde daha etkin olmalısınız. Normal kazancınıza ek olarak yeni bir gelir elde etme şansınız olabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, duygusal yaklaşımlarınızın sık sık sıkıntılara neden olduğunu fark ediyorsunuz. Bu konuda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Duygusal gerginlik yaşadığınız bir günde, sevdiğiniz kişiden biraz uzak durmak size iyi gelebilir. İş başvurularından hala yanıt alamamanız moralinizi bozmasın; yakında olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Finansal anlamda ciddi harcamalar yaptınız ve bu konuda endişeleniyorsunuz. Sevdiğiniz yaşlı birinin hastalık haberi gelebilir, bu durumla ilgili duygusal olarak hazırlıklı olmanız önemli.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, partnerinizle aranızdaki küçük sorunların zaman içinde büyüdüğünü fark ediyorsunuz ve bu konuda üzerinize düşenleri tam olarak yerine getiremediğinizi düşünüyorsunuz. Kendinizi yıpratmak yerine, sevgilinizle daha fazla vakit geçirmeyi deneyerek ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. İşinizi sevmenize rağmen, işlerinizdeki durgunluk sizi üzüyor ve başka bir alanda şans arayışına girebilirsiniz. Bu dönemde yeni girişimler ve atılımlar yapabilirsiniz. Finansal konularda tutumlu olmaya özen göstermelisiniz, aksi halde ilerleyen dönemde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Uykunuza önem verin, çünkü yetersiz uyku alışkanlığı ertesi gününüzü olumsuz etkileyebilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, aşk hayatınızda eski heyecanlar geride kalmış gibi görünüyor. Duygularınızı ve ilişkinizi sürekli sorgulamanız, mutsuzluğa neden olabilir. Bugün iş yerinde ortaya çıkabilecek tartışmalara karışmamaya özen gösterin; bu tür durumlara dahil olmak sizi gereksiz yere rahatsız edebilir. Harcamalarınızın standardınızın üzerinde olduğunu fark ediyorsunuz, bu nedenle paranızı daha akıllıca yönetmeye odaklanmalısınız. Beslenme konusunda dikkatli olmanıza rağmen kilo verememeniz endişe yaratıyor; bu durumu bir uzmana danışarak çözüme kavuşturmanız önemli olabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, hoşlandığınız birine, gereğinden fazla değer veriyorsunuz. Bu kişi, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz 

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, sevgilinizle yaşadığınız problemlerde anlayışlı bir tutum sergilemeyi deneyin. Dostlarınızın önerileri, sıkıntılarınızı aşmanıza yardımcı olabilir. Bu dönemde ekip çalışmaları ön planda, büyük bir kısmınızı işinize ayırarak maddi ve manevi başarı elde edebilirsiniz. Ancak, istemeden de olsa dostlarınızı ihmal etmek sizi içsel olarak rahatsız edebilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrama riskiyle karşılaşabilirsiniz, bu durumda haklarınızı korumak önemlidir. Sağlığınız gayet iyi ve enerjik olduğunuz bir dönemdesiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, aşkın çevrenizde dolaştığı bir döneme girebilirsiniz, bu nedenle gözlerinizi biraz aralayarak çevrenizdeki fırsatları görebilmeniz önemli. Eğer kalbiniz hala heyecanlar için atabiliyorsa, bu dönemin tadını çıkartın. Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz, ancak doğruluğuna inandığınız konularda başkalarının olumsuz tavırlarından etkilenmemeye özen göstermelisiniz. Olaylara daha gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşmak, daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir. Yaratıcılığınız sayesinde maddi anlamda daha çok kazanç elde etme şansınız olabilir. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumak için önlemler almayı unutmayın.

Editör: Esra Seyirden