Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan


İlişkiniz ve sevgilinizle ilgili düşüneceğiniz, sorgulayacağınız bir dönem. Tabii ki yaşayacağınız ve etkileneceğiniz olayların sonrasında düşünmeye başlayacaksınız. Fakat sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Meslek yaşantınızla ilgili olarak hissettiğiniz umutsuzluk ve gerginlik geçici. Her şeyin düzeleceğini, çok daha iyi bir duruma geleceğine inanmalısınız. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın.


Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs


Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizde yapıcı bir tavır içinde bulunarak, varmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Yalnızsanız konuşma becerisiyle sizi etkileyebilecek birisiyle yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.


İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran


Sevgilinizle kişilik çatışmaları yaşamamak için onun da istek ve ihtiyaçlarına özen göstermeye ve anlayışınızı geliştirmeye çalışın. Kafanızdaki düşünceleri içinizde biriktirmek daha sonra patlama yaşamanıza ve her şeyin daha kötü hale gelmesine neden olabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınıza karşı öfkeli tavırlar sergilememeye dikkat edin. Bu şekilde sorunlarınıza çözümcü bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın.


Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz


Sevgilinizle ilişkiniz rahatlıyor. Siz olumlu oldukça, kendinizi ve sevdiğinizi özgür bıraktıkça bunun ona da yansıdığını keşfedebilir, ilişkinizi renklendirebilirsiniz. Daha önceden başladığınız kararlı ve sabırlı faaliyetler sonucu hayata geçirdiğiniz, projelerinizde olumlu geri dönüşler alabilir, böylece uzun ve azimli bir çalışma döneminin sonunda elde ettiğiniz başarılarınızın tadını çıkartabilirsiniz. Bazı yanlış anlaşmalar yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.


Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Bugün sevgilinizle birbirinize ifade etmek istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. Bu nedenle imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı riske edecek yiyecek veya içecekler kullanmamaya özen gösterin.


Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Aşk konularında gelişmeleri rastlantılara bırakmayın. Ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Bir arkadaş toplantısında bazı tanışmalar yüreğinizi dalgalandırabilir. Bugün iş yerinde fazlasıyla detaycı düşünceler nedeniyle ayrıntılar arasında boğulabilir ve harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumun size fırsatları kaçırtmasına izin vermeyin. Borç isteyen arkadaşlarınız ya da size borcu olan kişilerle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Özel hayatınızda küçük mutluluklar size yetiyor, fazla bir şey beklemiyorsunuz. Siz böyle sürdürmeye kararlı gözükseniz de, bir süre sonra size yetenler sevgilinize yetmeyebilir. İşinizle ilgili düşündüğünüz değişiklikler doğrultusunda harekete geçin. Yeni oluşumlar ile bağlantılı çalışmaların hız kazanacağı veya tekliflerin geleceği bir dönem. Doğru değerlendirirseniz hedeflerinize erişebilecek durumdasınız. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmeyin. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışmak, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir. Mide sağlığınıza dikkat edin.


Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi sandığınız kadar mutlu etmiyor olabilir. Baş başa kalmak, onun sizden tek isteği. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, işbirliği yaptığınız insanlarla, sizin aranızda çıkması muhtemel bazı anlaşmazlıklarda, hakkınızı, hukuki yollardan aramaya karar vermeniz gerekebilir. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.


Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmalısınız. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili olarak daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçin. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırmanız gerekecek. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi yakaladınız. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden panik yapmaya başladınız. Buna hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Zevklerinizi, temel ihtiyaçlarınız gibi görmeniz bütçenizde alarm vermeye başladı. Hareketli yaşamınız sağlık konularında daha hassas olmanızı gerektiriyor.


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Beraber olduğunuz kişiyi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarısızsınız. Bu da aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. Bu konuyla ilgili bugün bir görüşme yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde iş hayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız yeni fırsatların kapısını açacak. Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

Editör: Esra Seyirden