Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevdiğiniz kişiye karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Sevgiliniz hakkında alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir durum neticesinde kafanıza takılan şeyler sizi derin düşüncelere sürükleyecek. İş hayatına ya da kişisel gelişiminize yönelik olaylara odaklanarak aklınızdakileri bir sürelik unutmanız da olasılıklar dahilinde. Bütün enerjinizi bu işe kanalize ederseniz başarı sizinle olacak. Sağlık konusunda çok fazla kendinizi dinliyor iseniz bu huydan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk hayatınız monoton mu? Eğer böyle hissediyorsanız, bunu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Yeni aşklara yelken açmak ve size ilgi duyanlara karşı gönlünüzü açın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Uzakta sevgilisi olanlar var ise bugün onu daha fazla düşüneceksiniz. Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok mu üzüyor? Onun yanınızda olmamasının nedenini kabullenmek mi savaşmak mı arzunuz? Ancak bugünlerde sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. Kariyerinizde küçük gelişmeler midenizi bulandıracak. Bu nedenle iş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu bir iş günü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Bugün duygularınız hakkında yeni bir gelişme ve değişim yaşamanız gerekiyor. Sevgiliniz hakkında fazla düşünmek ve onun sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Çevrenizde sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu kadar birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor. Kendinizi yorgun hissedeceksiniz, birazcık dinlenmeyi deneyin. Bol bol su içmeniz gereken bir dönem. Vücudunuzda meydana gelen ödemden ancak su içerek kurtulabilirsiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatınızda karşılaşabileceğiniz problemlerle mücadele etmek size zor gelmeyecek. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşinizdeki arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fazla geriyor. Yaşadığınız bu keyifsizlik geçici bir durum. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Beraberliğinizi engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle tartışarak ve konuşarak bulmanız gerekiyor. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini bir an önce kararlaştırın. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir. Mesleğinizde sizi olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsınız. Bu nedenle intikam almak istiyorsunuz. Dikkatli olun. Kendinizi iş konusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Yeni biriyle tanışacaksınız. İlk başta size çok sempatik ve güvenilir gelen bu kişi sonradan sizi hayrete düşürebilir. Şimdiden önleminizi almaya bakın. İşinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmaması performans düşüklüğüne neden olabilir. En azından çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaşamamaya çalışın. Alacağınız vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Bir an önce bütçenizi gözden geçirin! Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınızda her şey mükemmel gidiyor. Sevgilinizle aranızda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz, gelecek için önemli kararlar almanız an meselesi. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıp duruyor. Belirleyeceğiniz tavrınızla bir olaya yön vereceksiniz. Çok sabırlı olmanız gereken bu olayda biraz fazla tepkili davranışınız çok zarar verici olabilir. Maddi menfaatlerinizi korumalısınız. Para konularında kandırılmamaya dikkat edin.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınızda çözümsüz bir noktaya doğru yol aldığınızı ve bunun daha da büyük sorunlara neden olacağını görmelisiniz. Buna rağmen devam ettiğiniz takdirde, gücünüz tamamen tükenecek, ve pes etmeniz kaçınılmaz olacak. Mesleki projelerinizi gerçekleştirmek için zamanlamanızın uygun olmadığını kabul edin. Sorunları bir süre kendi akışına bırakın ve dikkatinizi başka alanlara yöneltin. Sizin için para harcamak bir zevk! Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

Editör: Esra Seyirden