Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan


Karşı konulmaz bir aşka yelken açtınız. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor, aksine biraz daha mahcup ediyor. Kariyer planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Son günlerde biraz hırs yaptınız. Bu hırstan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz.


Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs


Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.


İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran


Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılmanız mümkün. Kariyerinizle alakalı bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak risk almaya yatkınlığınızdan dolayı ince düşünmeniz gerekiyor. İş hayatına ayak uydurmak kaygısıyla, hayatınızın diğer alanlarını ne kadar ihmal ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz mümkün olabilecek. Çok gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın.


Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz


Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışan iş temponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz.


Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Aşk hayatınızla ilgili barındırdığınız korkular ve endişeler çok gerçekçi görünmüyor. Sevgilinizin sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İş değiştirip değiştirmemekle ilgili tereddütleriniz var. Bu kararla ilgili çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Ancak karar vermek için henüz erken. Ortaya çıkan olumsuzluklar, yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek, merak etmeyin. Geleceğe ait yatırımlar bütün duygularınıza hakim olacak.


Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlarınız yok. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor. İşinizle ilgili uzun süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelerek sizi zorlayabilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa ve hayallere kapılmadan gerçekçi bir şekilde hareket etmeye çalışın. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Sevdiğinizin sizi anlamadığını ve size karşı ilgisiz davrandığını düşünmeyin. Neşeli ve enerjik tavrınız ile onun ilgisini çekebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız tekliflerden etkilenmeniz mümkün. Ancak, karar vermek için acele etmeyeceksiniz. Olayların gelişmesini beklemeniz gerekiyor. Kendinizi giderek daha güçlü hissetmeye başlayabilir, etkileyici olabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Yaşadığınız ilişkide eksik hissettiğiniz şeyler zamanla daha belirgin hale geliyor. Karşılıklı güvensizlikler açık tartışmalara yol açabilir ve bazı kararlar almanızı zorlaştırabilir. Ancak bu zorluklar karşısında bilinçli davranışlar sergileyerek olumsuz etkilerden kurtulabilirsiniz. Beklenmedik finansal gelişmeler motivasyonunuzu azaltabilir, bu yüzden kendinizi kaybetmemeye dikkat edin. Baş ağrılarınızın sebebi ise son günlerdeki düzensiz uyku düzeniniz olabilir.


Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Sevgiliniz bazı davranışlarınıza şüpheyle bakıyor. Kötü deneyimlerinizin etkisinde kalarak kendinizi savunuyorsunuz. Oysa çevrenizde anlaşılması zor başka nedenleriniz olduğu düşünülüyor. Mesleğinizle ilgili engeller tek tek ortadan kalkıyor. Şansınız açık, ancak daha da önemlisi çok çalışıyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını zamanla almanız, sizi yeni girişimlere yönlendirebilir. Gelir durumunuz rahat, bu yüzden keyfini çıkarın.


Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Sarsıldığını düşündüğünüz ilişkinizde her şey yolunda gibi görünüyor, bu yüzden rahatlayabilirsiniz. İlişkiyi dışarıdan değerlendirmek objektif olmanıza yardımcı olabilir ve günlük sorunları abartmaktan kaçındığınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bugün işlerinize büyük bir hevesle sarılmayabilirsiniz, farklı istekler içinde olabilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. Gelecekte maddi sıkıntı yaşamamak için harcamalarınıza dikkat etmek önemli olacak. Doğru beslenme gerginliğinizi azaltmaya yardımcı olabilir.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Partnerinizin zihninin karmaşık olduğunu ve içindeki kuşkuları atamadığını belirtiyorsunuz. Ona olan bağlılığınızı sık sık ifade etmek ve sevginizi kanıtlamak faydalı olabilir. İşsizlik korkusuyla sıkıntı çekiyor ve fırsatları değerlendirmekte zorlanıyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakarak geleceğe odaklanmaya çalışın. Anlayışınızı genişleterek yeni fırsatları görebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız doğru yatırımlar, maddi anlamda güçlenmenize yardımcı olacaktır.


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart


İlişkinizi çevrenizde gereğinden fazla tartıştırıyorsunuz. Bu davranışınız sorun yaratabilir. Sorunları daha çok içerde çözme eğilimleri, rahatsızlık veren dış müdahaleleri en aza indirebilir. Meslek hayatınızda yeni olanaklar var. Uzun süredir yolunda gitmeyen iş hayatınız, karşınıza çıkacak bir fırsatla değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu imkanı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

Editör: Esra Seyirden