CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Çeşme Pazarı’nda yurttaşla buluşarak hem ekonomiye ilişkin dertlerini dinledi, hem çözüm önerilerini aldı.
Gümrükçü, ziyaretine ilişkin notunda da “Halkın sesini dinlemeye, sorunları yerinde tespit etmeye ve çözümü vatandaşlarımızla birlikte üretmeye devam edeceğiz.” diye vurguladı.
"BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"
Ziyaretinden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Gümrükçü, şöyle yazdı:
Çeşme Pazarı’nda hemşehrilerimiz ve esnafımızla bir araya geldik. Tezgâhların arasında dolaşarak vatandaşlarımızın dertlerini, beklentilerini ve önerilerini dinledik. Pazardaki sohbetlerimizde ekonominin mutfağa ve günlük yaşama etkilerini bir kez daha yerinde gördük. Cumhuriyet Halk Partisi olarak; halkın sesini dinlemeye, sorunları yerinde tespit etmeye ve çözümü vatandaşlarımızla birlikte üretmeye devam edeceğiz. Güler yüzleri, samimiyetleri ve misafirperverlikleri için tüm Çeşmeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.





