İzmir'de oynanan Göztepe-Atakaş Hatayspor karşılaşması sırasında tribünde koltuğa tekme atan bir taraftarın neden olduğu olayda, yaralanan 7 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı. Şüpheli B.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Göztepe - Hatayspor maçında yaşanan olay tribünleri karıştırdı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan Göztepe-Atakaş Hatayspor müsabakası sırasında üzücü bir olay yaşandı. Tribünde bulunan 35 yaşındaki B.K., maç sırasında plastik koltuğa sert bir şekilde tekme attı.

Koltuk parçası 7 yaşındaki çocuğun başına isabet etti

Tekme nedeniyle parçalanan koltuğun bir parçası, tribünde ailesiyle maçı izleyen 7 yaşındaki Ç.G.'nin başına isabet etti. Olay sonrası küçük çocuk ilk müdahale için ambulansa alınarak tedavi edildi ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Göztepe ilk yarıda üstünlüğünü koruyamadı: 1-1 Göztepe ilk yarıda üstünlüğünü koruyamadı: 1-1

Savcılıktan açıklama geldi

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli B.K.'nin gözaltına alındığı ve işlemlerinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandığı duyuruldu.

Kaynak: AA