Vodafone Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Göztepe ile Beşiktaş Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi'nde karşılaştı. Maç, Göztepe ve Beşiktaşlı taraftarın kavgası sonrası durdu. Tribünlerdeki gerginlik polis müdahalesine rağmen devam edince salon boşaltıldı. Karşılaşma seyircisiz oynanmaya devam edecek, olay sosyal medyada gündem oldu.

MAÇ SEYİRCİSİZ DEVAM EDİYOR

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Göztepe ile Beşiktaş Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi'nde karşılaştı.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı maç öncesi salon çevresinde iki takım taraftarları arasında gerginlik çıktı.

Maçın başında çirkin tezahürat ve sahaya yabancı madde atılması nedeniyle uyarılar yapıldı.

Aliağa FK evinde devrilmiyor: Namağlup serisini sürdürdü
Aliağa FK evinde devrilmiyor: Namağlup serisini sürdürdü
İçeriği Görüntüle

Durumun devam etmesi nedeniyle soyunma odasına giden hakemler, karşılaşmanın seyircisiz olarak devam etmesine karar verdi.

Maç, seyircisiz bir biçimde devam ediyor.

Kaynak: AA