Gazeteci Murat Ağırel, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Ağırel, “Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin benim kitaplarımı satın aldığı iddiasını da, FETÖ firarisi Emre Uslu üzerinden hakkımda ortaya attığı iddiaları da savcılığa bildirdim” ifadelerine yer verdi.

“BENİM HAKKIMDA İDDİA ETTİĞİ BİLGİ VE BELGELERİ SAVCILIĞA SUNACAK”

“Şimdi sıra iddia sahibinde” diyen Ağırel, “Her namuslu, şerefli vatandaşın yapacağı gibi, benim hakkımda ileri sürdüğü iddiaların dayanağı olan bilgi ve belgeleri savcılığa sunacak. Ne biliyorsa, neye dayanıyorsa, elinde ne varsa verecek” dedi.

“KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIM”

Ağırel sözlerine şöyle devam etti:

“Ben de soruşturma sürecinde ortaya çıkan bilgi ve belgeleri kamuoyuyla paylaşacağım. Diğer yaptığımız suç duyuruları kayda girince paylaşmaya devam edeceğim”

Ağırel’in paylaşımının tamamı şu şekilde:

İkinci suç duyurusu İ. Melih Gökçek hakkında.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin benim kitaplarımı satın aldığı iddiasını da, FETÖ firarisi Emre Uslu üzerinden hakkımda ortaya attığı iddiaları da savcılığa bildirdim.

Şimdi sıra iddia sahibinde.

Her namuslu, şerefli vatandaşın yapacağı gibi, benim hakkımda ileri sürdüğü iddiaların dayanağı olan bilgi ve belgeleri savcılığa sunacak.

Ne biliyorsa, neye dayanıyorsa, elinde ne varsa verecek.

Babacan’dan ‘akaryakıt zammı’ tepkisi: Masallara inanmayın
Babacan’dan ‘akaryakıt zammı’ tepkisi: Masallara inanmayın
İçeriği Görüntüle

Ben de soruşturma sürecinde ortaya çıkan bilgi ve belgeleri kamuoyuyla paylaşacağım.

Diğer yaptığımız suç duyuruları kayda girince paylaşmaya devam edeceğim.

Kaynak: HABER MERKEZİ