Türk kadın voleybolu 2026'ya damga vurdu
Türk kadın voleybolu 2026'ya damga vurdu
İçeriği Görüntüle

Yeni sezon öncesi hücum hattına dünyaca ünlü bir ismi kazandırmak isteyen Fenerbahçe, Romelu Lukaku transferi için vites yükseltti. Çizme basınından Il Mattino'nun haberine göre; Napoli’nin Belçikalı santrforu ile ilgilenen sarı-lacivertliler, masadaki yerini aldı. Ancak yönetimin transferde net bir bütçe sınırı koyduğu ve oyuncu için 6-7 milyon Euro’dan fazla bonservis ödemeye sıcak bakmadığı öne sürüldü.

Cumhuriyet'in haberine göre, süreçteki en büyük engelin ise oyuncunun bonservis haklarını elinde bulunduran Chelsea ile yürütülecek pazarlıklar olduğu ifade ediliyor.

CHELSEA'NİN YÜZDE 40 PAYI VAR

Çünkü Chelsea, Napoli'nin Lukaku'dan kazanacağı gelirin yüzde 40'ını alacak. Bu nedenle İtalyan ekibi bu transferin daha yüksek paralara gerçekleşmesini istiyor.

NAPOLİ'NİN BEKLENTİSİ 10-12 MİLYON EURO

Napoli'nin Lukaku'nun bonservisinin en azından 10-12 milyon Euro'ya ulaşmasını umuyor. İtalyan ekibinin bu konuda umudunu koruduğu ve futbolcuya kısa süre içinde veda etmek istediği belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ