Eski manken Deniz Akkaya, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde gözaltına alındı.
Sabah'ın aktardığına göre; Akkaya, İstanbul'daki evinden çıkarıldıktan sonra Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan arkadaşı Kürşat A.'nın yanına taşındı. Akkaya'nın burada bilinmeyen bir nedenle kriz geçirdiği ileri sürüldü.
Daha sonra Deniz Akkaya'nın arkadaşıyla tartıştığı, ardından arkadaşına saldırdığı ve evde maddi hasara yol açtığı iddia edildi.
ADLİYE ÇIKIŞI İDDİALARI YALANLADI
İHA'nın aktardığına göre; Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen Deniz Akkaya, çıkışta basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:
"Ben mi? Ben uzaklaştırma aldım hanımefendi. Ev sahibimden maalesef. Burada bir ev kiraladık. Uyuşturucu kullanıp kendisi taşkınlık çıkardığı için uzaklaştırma aldım. Lütfen haber yazarken doğru yazın olur mu?"




