Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendiren Erman Toroğlu, Galatasaray'daki yönetim ve futbolcular arasındaki iletişim eksikliğine dikkat çekti. Yunus Akgün ve Torreira’nın açıklamalarını eleştiren Toroğlu, takımda bir başıbozukluk olduğunu öne sürdü.

A Milli Basketbol Takımı'nın EuroBasket 2025 fikstürü açıklandı A Milli Basketbol Takımı'nın EuroBasket 2025 fikstürü açıklandı

Galatasaray'da kopukluk var

Toroğlu, Galatasaray’ın son haftalarda iyi futbol oynamadığını belirterek, "Takımda bir şeyler yolunda gitmiyor. Oyuncular ve yönetim arasında kopukluk var. Eğer Galatasaray şampiyon olamazsa Okan Buruk ve yönetim de gider” ifadelerini kullandı.

Bodrum FK - Fenerbahçe maçıyla ilgili iddia

Bodrum FK - Fenerbahçe maçına dair çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Toroğlu, "Ortada bir tiyatro var. 4 futbolcu ilk 11’de oynamadı. Bodrum FK’nın hocası eskiden Jose Mourinho’nun yardımcısıydı. Eğer ben kulüp başkanı olsam hesap sorardım” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ