Silivri'deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, partisinin Van'da düzenleyeceği miting için çağrıda bulundu. X hesabı erişime kapatılan İmamoğlu paylaşımını; Instagram, Facebook ve Whatsapp platformları üzerinden yaptı.

İmamoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Van’a her geldiğimde müthiş bir muhabbet ve sevgiyle karşılamıştı Vanlı hemşehrilerim beni. Haksızlıklara, hukuksuzluklara, kayyumlara karşı hep gür sesler yükseldi Van’dan.

Şimdi bütün Vanlı hemşehrilerimi, millet iradesine vurulan darbeye karşı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılacağı buluşmaya davet ediyorum; Silivri Cezaevi’nden buluşmanızı izleyecek, tüm kardeşlik duygularımla yanınızda olacağım.

10 Mayıs Cumartesi

DEM Parti'den PKK açıklaması: Duyurmaları an meselesi DEM Parti'den PKK açıklaması: Duyurmaları an meselesi

12.00 Van Kent Meydanı”

Muhabir: DİLAN ÇETİNKAYA